Saznajte

Poznate ličnosti (70+) o seksu: Ovako izgleda strast u poznim godinama!

Nemam ljubavnika, ali kad bi Alan ili Robert Redford bili u blizini, imali bismo vrlo aktivan seksualni život - kaže Beti Vajt (93)
Ljubav
15:12h
Poznate ličnosti (70+) o seksu: Ovako izgleda strast u poznim godinama!
Foto: Reuters

Da li ste se nekada zapitali kakav je seks posle sedamdesete godine života? Ako je verovati poznatim ličnostima, strast ne umire ni u poznoj starosti!

Evo šta su svetski poznate ličnosti rekle na tu temu i kako se oni u tim godinama provode ispod pokrivača:

“Ako bi muškarci bili iskreni, priznali bi da sve što rade čine kako bi videli žene. U nekim periodima života bio sam neodoljiv ženama. Nisam više u toj fazi i to me čini tužnim. Međutim, verujem da se moj karakter s godinama drastično popravio, a da sam izgubio neke moći. Sve je u ravnoteži: morate se navići na takva pravila” - Džek Nikolson (77).

“U 77. mogu da kažem da nikad nisam imala tako dobar seksualni život kao sad. Kad sam bila mlađa, mnogo toga me je sputavalo. Nisam znala za čim žudim” - Džejn Fonda (77).

Naučno dokazano - Evo koliko seksa garantuje dug i srećan život!

Foto: AP / Džejn Fonda
Foto: AP / Džejn Fonda

"Nemam ljubavnika, ali kad bi Alan ili Robert Redford bili u blizini, imali bismo vrlo aktivan seksualni život. Da li požuda umire s godinama? Još čekam dan kad će se to ostvariti. Seksualna želja je kao starenje - sve dolazi iz glave” - Beti Vajt (93).

“Sada kada seks prodaje sve - od usisivača do avionskih karata - trebalo bi da bude prihvaćeno i to da svi treba da uživaju u seksu, bez obzira na to koliko godina imaju. Čini me srećnom kada čitam o parovima koji se venčaju u osamdesetim godinama, jer se u njima ponovo probudila izgubljena ljubav od pre pedeset godina” - Džoan Kolins (81).

Džoan Kolins nakon 64 godine ćutanja - Slovao me je čovek za kog sam se potom udala!

“Još se osećam kao da imam 28 godina. Nema starosne granice za uživanje u seksu. Postaje sve bolje” - Florens Henderson (81).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs