Božanski lepa crnka

Gatara joj predvidela slavu i opasnost od vode: Konačno rešena najveća holivudska misterija? (FOTO)

Dok je pre više od 30 godina patolog koji je radio na rasvetljavanju slučaja prelepe glumice izjavio da je njena smrt nesrećni slučaj, danas kaže: "Natali Vud je ubijena"
Vip priča
12:18h Autor:
Gatara joj predvidela slavu i opasnost od vode: Konačno rešena najveća holivudska misterija? (FOTO)
Foto: Profimedia

Patolog Tomas Noguči nedavno je na sudu promenio iskaz i tako ponovno uzburkao duhove. Naime, radio je na slučaju utapanja slavne glumice Natali Vud. Dok je pre više od 30 godina izjavio da je njena smrt nesrećni slučaj, danas Tomas kaže: "Natali Vud je ubijena".

Udavila se, tajnu ponela u grob: Misteriozan život božanski lepe crnke! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Noguči je 1981. pregledao telo glumice, a sada je priznao da je napravio propuste jer nije hteo da uzburka javnost, piše RadarOnline. Nije analizirao uzorke tkiva ispod njenih noktiju, a koji su mogli da otkriju da se Natali od nekog branila. Glumica je 1981. godine krstarila kraj ostrva Katalina, u društvu supruga Roberta Vagnera i glumca Kristofera Vokena, s kojim je tada snimala film.

On o nesreći nikad nije hteo da govori. Tada 51-godišnji Vagner bio je sumnjiv, ali je oslobođen sumnji da je ubio suprugu. Telo slavne Natali nasukano na plaži našla je tada obalska straža. U krvi su joj nađeni alkohol i opijati, na rukama masnice, a na obrazu posekotina.

Pevačica na ivici nervnog sloma: Stalno se opija, zbog smrti supruga na lekovima! (VIDEO)

Kapetan broda na kojem se tada ekipa vozila priznao je 2011. da je lagao u prvobitnom iskazu. Rekao je da su se burno svađali - prvo Vagner i Voken, a potom i Vagner i Natali. Voken je tada već spavao, dok su Vagner i Vud nastavili da se svađaju. Sam Robert je priznao da se svađao s Natali, ali je rekao da za njenu smrt nije kriv.

Zanimljivo je da je Natali kao devojčici navodno ruska gatara prorekla slavu i uspeh, ali ju je i upozorila da se čuva vode. Upravo zbog toga Natali se panično bojala vode, što je podstaklo dodatnu sumnju da se sama otisnula malim čamcem na pučinu.

Pogrebnik otkrio jezive detalje: Kako je Merilin Monro izgledala nakon smrti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs