Srbija

Monika Beluči stigla u Beograd: Pokazala kako treba da izgleda prava dama! (FOTO, VIDEO)

Slavna Italijanka večeras otvara 45. izdanje Festa i sa rediteljem Emirom Kusturicom predstaviće film Na mlečnom putu
Vip priča
22:08h Autor:
Monika Beluči stigla u Beograd: Pokazala kako treba da izgleda prava dama! (FOTO, VIDEO)
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Monika Beluči doputovala je u Srbiju. Glumica će u društvu reditelja Emira Kusturice večeras predstaviti svoj novi film "Na mlečnom putu" i otvoriti 45. izdanje Festa.

Jedna od najlepših žena na svetu je u Beograd stigla redovnim letom iz Pariza. Zanimljivo je da ostali putnici nisu bili ni najmanje zainteresovani za dolazak holivudske zvezde, pa je osim novinarskih ekipa dočekali samo organizatori.

U trenutku Monikinog dolaska na aerodrom tu su se zatekli i političar Nemanja Šarović i glumica Maja Mandžuka.

Kad se Monika Beluči skocka, to izgleda ovako: Svi su gledali u njenu haljinu! (FOTO)

Foto: Kurir / Marina Lopičić
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Moniku tokom dana očekuju brojne obaveze, prijem kod Aleksandra Vučića i Siniše Malog i neće imati previše vremena za obilazak grada. U Srbiji će provesti manje od 48 sati. Slavna glumica, podsetimo, podržala je akciju "Negujmo srpski jezik", koju organizuju i vode Sekretarijat za kulturu, Filološki fakultet, Biblioteka grada Beograda i Ministarstvo kulture.

U te svrhe ona se slikala sa Pravopisom srpskog jezika, tako da nije isključeno da joj tokom nove posete Beogradu i ministar Ivica Dačić uruči pasoš i počasno državljanstvo kao dobrom promoteru Srbije u svetu.

"Srbija je predivna zemlja, a vaš jezik je pretežak. To je bio veliki izazov, stalno sam se pitala da li ću uspeti. Ipak, za film je veoma bitan i govor tela, oči, koje otkrivaju mnogo više nego reči. Trudila sam se da ne pridajem veliki značaj rečima, već osećanjima", rekla je za Kurir Belučijeva nakon premijere u Veneciji.

Sloboda Mićalović ponovo zasenila Moniku Beluči: Dve dame u Moskvi! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs