Ženstven izgled

Njene grudi prkose gravitaciji: Glumica (50) mamila poglede u pripijenoj haljini! (FOTO)

Njen suprug poseduje Guči, pa i ne čudi što se Salma obukla u jednu od njihovih haljina
Star look
21:44h Autor:
Njene grudi prkose gravitaciji: Glumica (50) mamila poglede u pripijenoj haljini! (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 3 Foto: Profimedia

Na jučerašnju Guči reviju u Milanu, Salma Hajek (50) došla je u pratnji supruga Fransoa Anroi Pino, jednog od direktora Keringa - kompanije koja poseduje Guči, piše Elle.rs

Što je svakako još jedan od razloga zbog koga je glumica ponela ovu "tako Guči" haljinu, koja joj je pristalaja savršeno u paru sa efektnim kožnim sandalama na visoku platformu.

Haljinica u pink boji isticala se vezenim cvetnim detaljima na grudima i rukavima, ali i nama posebno simpatičnim - plišanim pojasom vezenim u mašnu, par cantimetara ispod grudi. Pojas od pliša uparen je sa detaljima od istog materijala na rubovima rukava.

Nijedna žena nije uradila ono što se usudila Salma Hajek: Hit na crvenom tepihu! (FOTO)

Što više analiziramo ovu haljinu koja predstavlja sve ono što je Guči, a to je upravo i glumica sama - tako ženstvena i tako seksi, shvatamo da je možda ovaj model i rađen po uzoru na nju.

Cvetni detalji i odvažne kombinacije boja neodoljivo podsećaju na elemente koji se provlače kroz celokupnu latino estetiku.

Ipak, većini je za oko posebno zapao duboki dekolte na ovom modelu haljine, koji je 50-godišnja glumica samouvereno ponela. Možda je ipak malo preterala, ali mi joj to svakako opraštamo jer je sve ostalo na njoj savršeno stilizovano, pa čak i kosa i neutralni make up.

Famozna crnka napunila 50 godina: Nekada buntovnica, sada prava poslovna žena! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs