Pogledajte

Kad se Monika Beluči skocka, to izgleda ovako: Svi su gledali u njenu haljinu! (FOTO)

Za razliku od mnogih žena njenih godina, čini se da Monika ne greši kada je stajling u pitanju
Star look
22:40h Autor:
Kad se Monika Beluči skocka, to izgleda ovako: Svi su gledali u njenu haljinu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Monika Beluči ima pune 52 godine, telo na kakvom joj mnoge žene zavide i držanje prave dame. Na premijeri treće sezone "Grove Mall“ u Los Anđelesu ponovo je bila u centru pažnje.

Lepa Italijanka za crveni tepih odabrala je dugu crnu haljinu, taman tako krojenu da savršeno isprati liniju njenog tela. Ni uska, ni široka. Odmerena kao i uvek!

Svoje neverovatno mladolike crte lica istakla je sa minimalno šminke, a gustu kestenjastu kosu pustila je da pada preko ramena.

Za razliku od mnogih žena njenih godina, čini se da Monika ne greši kada je stajling u pitanju. Dok većina njenih koleginica čine sve kako bi što bolje izgledale i privukle pažnju, nekadašnja Bond devojka zna da se lepota krije u jednostavnosti.

Kad ostarim, kad me slika u ogledalu više ne bude radovala: Radiću isto što i moja majka!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Jer klasika nikada ne izlazi iz mode, a njena boja je definitivno crna!

Monika je jedna od retkih dama iz sveta šoubiza koja je čvrsto rešila da stari dostojanstveno. Bez estetskih zahvata, potpuno prirodno i graciozno.

Dok Monika boravi u Los Anđelesu, njen bivši suprug, Vensan Kasel, vreme provodi u Parizu, gde se pre tri večeri prvi put u javnosti pojavio s novom devojkom na reviji Viktorijas sikreta. Komentari javnosti nisu izostali, a uprkos neospornoj lepoti njegove sadašnje partnerke, mnogi smatraju da nijedna žena ne može da se poredi sa Monikom.

Reč je o 23 godine mlađoj devojci, italijanskoj manekenki, 27-godišnjoj Tini Kanki. Par uživa u romantičnoj vezi u koju su uplovili posle više od tri godine od razvoda Monike i Kasela.

Monika Beluči (51) u helankama: Sve se providi i ocrtava, ali ona ne mari! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs