Lupus preuzima njeno telo

Niko joj ne može pomoći, samo Bog: Očajnički apel porodice slavne pevačice!

Zbog teškog zdravstvenog stanja je već dva puta hospitalizovana, a prošla je i hemioterapiju. U septembru prošle godine se prijavila na rehabilitaciju zbog emocionalnih problema i depresije
Vip priča 27.01.2017. - 19:22h Autor: jutarnji.hr
Foto: Profimedia

Selena Gomez treba da prestane sa svojim raskalašenim životom pre nego što bude prekasno, poručio je u razgovoru za Radar Online Artemis Arzola, ujak slavne pevačice. Razlog za taj njegov apel je lupus, bolest s kojom se pevačica već godinama bori.

 

"Samo treba puno da se moli i osetiće mir. Niko slavan ne može da joj pomogne, samo Bog", tvrdi njen zabrinuti ujak.

 

Kako piše spomenuti portal, Selena će možda morati i na transplantaciju bubrega koja bi bila spasonosan potez u ovoj situaciji.

 

"Ona je mlada, a Holivud je prepun brojnih iskušenja, ali ona treba da počne da se brine za sve. Lupus preuzima njeno telo uprkos lekovima koje uzima. Svoje zdravlje treba da shvati ozbiljno, sad više nego ikad", govori njen zabrinuti ujak.

 

Zbog teškog zdravstvenog stanja Selena je već dva puta hospitalizovana, a prošla je i hemioterapiju. U septembru prošle godine se prijavila na rehabilitaciju zbog emocionalnih problema i depresije.

 

Pevačica je dva puta otkazala i turneje. Poslednji put je to učinila prošle godine u avgustu kada je svojim obožavaocima i objasnila šta je razlog tome.

 

"Trenutno želim da se usredsredim na boljitak svog zdravlja i na svoju sreću, pa sam tako odlučila da je najbolje da odmorim neko vreme. Otkrila sam da su anksioznost, napadi panike i depresija nuspojave lupusa. Hvala mojim obožavaocima na podršci. Znate koliko mi značite, ali moram da se suočim sa svime navedenim kako bih bila sigurna da radim sve što je u mojoj moći da bih ozdravila", poručila je tada pevačica.

 

Najteži period u pevačicinom životu: Prvo otkazala turneju, sada je na lečenju! (FOTO)

 

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on Jan 26, 2017 at 2:59am PST

 

Šta je lupus?

 

Lupus ili sistemski eritemski lupus je autoimuna bolest u kojoj imuni sistem postaje hiperaktivan i napada normalno, zdravo tkivo. To rezultuje simptomima kao što su upala, otok i oštećenje zglobova, kože, bubrega, krvi, srca i pluća.

 

Neki od simptomi lupusa su bol u zglobovima ruku, artritis, otečeni zglobovi, laktovi, kolena, gležnjevi, oticanje ruku i nogu zbog problema s bubrezima, temperatura viša od 38 stepeni, dugotrajan ili ekstremni umor, lezije kože ili osip, pogotovo na rukama, licu, vratu ili leđima, osip u obliku leptira preko obraza i nosa, anemija, bol u grudima prilikom dubokog disanja ili nedostatak vazduha, anksioznost, depresija, glavobolja, gubitak pamćenja...

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...