25 godina kako ga nema

Njegova smrt šokirala je sve: Evo šta je slavni pevač uradio kada je saznao od čega boluje! (FOTO)

Da ima bisekusalne sklonosti Fredi Merkjuri nikad nije skrivao od javnosti, ali o svom privatnom životu nije nikad hteo da iznosi nikakve detalje
Vip priča
19:18h Autor:
Njegova smrt šokirala je sve: Evo šta je slavni pevač uradio kada je saznao od čega boluje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prošlo je 25 godina od kada nas je napustio legendarni frontmen grupe Queen, Fredi Merkjuri. Bila je to vest koja je obišla ceo svet, ali tek retki su znali šta je slavni pevač uradio nakon što je saznao da je HIV pozitivan.

Da ima bisekusalne sklonosti Fredi nikad nije skrivao od javnosti, ali o svom privatnom životu nije nikad hteo da iznosi nikakve detalje. Ipak, mediji su uspeli da saznaju da su neki bivši Fredijevi partneri preminuli od AIDS-a, pa se njegov ljubavni život našao pod budnim okom javnosti.

Vodio život na ivici razvrata: Neverovatan čovek koji je pomerao granice! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Fredi je 1987. godine saznao da je HIV pozitivan. Bolnu istinu sebično je skrivao od svih, a pogotovo od svojih bližnjih. Čak je prekinuo i prijateljstvo s Piterom Strejkerom kojeg je znao još dok Merkjuri nije postao slavan.

Smatrao je da će ga na taj način zaštiti od svega onoga što je morao da proživi .Svoju dobro čuvanu tajnu otkrio je tek 1991. godine i to 24 sata pre nego što je preminuo. Merkjuri je, naime, odbijao da uzima lekove i na taj način je ubrzao svoju smrt. Preminuo je u svom domu u Londonu uz svoje najbliže. Njegova smrt pogodila je i šokirala ceo svet.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs