Teška vremena

Rodila ga u 17. godini, dala ga na usvajanje; Ovo je vanbračni sin Ane Bekute! (FOTO)

Pevačica je sina rodila u vanbračnoj vezi. Bila je odvojena od svoje bebe, a okolina ju je osuđivala. I njeni roditelji su se našli na stubu srama, selo ih je ogovaralo, što je nju posebno bolelo
Celebrities
01:20h Autor:
Rodila ga u 17. godini, dala ga na usvajanje; Ovo je vanbračni sin Ane Bekute! (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Ana Bekuta svog naslednika Igora Polića rodila je kao gimnazijalka, u 17. godini, nakon čega ju je pratio težak život.

Ana je rano postala majka, a veoma mlada je prolazila kroz teške trenutke, koje je, na sreću, veoma brzo uspela da prebrodi, a svom sinu obezbedi bezbrižno detinjstvo i normalan život.

Pevačica je sina rodila u vanbračnoj vezi. Bila je odvojena od svoje bebe, a okolina ju je osuđivala. I njeni roditelji su se našli na stubu srama, selo ih je ogovaralo, što je nju posebno bolelo. Smatrala je da oni ni za šta nisu krivi. Ana Bekuta je sina Igora Polića nakon rođenja ostavila u domu za nezbrinutu decu, a i danas joj je teško da se priseća ovog traumatičnog iskustva.

Kako je Ana jednom prilikom istakla rođenje Igora ju je ubrzalo njenu odluku da se bavi muzikom. Danas njih dvoje imaju odličan odnos, a Igor mamu redovno podržava na koncertima i nastupima.

Psiholog sa VMA navodi: Do sedme godine morate deci da izgradite ova tri tabua!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs