Nije mogla više da izdrži

Razvela se, iako je bio ljubav njenog života: Elvisova udovica otkrila dugo čuvanu tajnu! (VIDEO)

On nikad nije želeo da me gleda me kako se spremam, već je želeo da vidi konačni rezultat, objasnila je bivša manekenka samo jednu od suludih stvari
Vip priča
09:48h Autor:
Razvela se, iako je bio ljubav njenog života: Elvisova udovica otkrila dugo čuvanu tajnu! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Prisila En Prisli, rođena Vagner, upoznala je Elvisa Prislija kada je imala samo 14 godina. On je služio vojsku u Zapadnoj Nemačkoj s njenim ocem, bio je deset godina stariji od nje, i već je bio internacionalna gmuzička zvezda.

Iako je privukla pažnju kralja rokenrola u tinejdžerskom dobu, sudbonosno "da" izgovorila mu je sedam godina kasnije, 1. maja 1967. godine u Las Vegasu, pa se odmah preselila u njegov dom u Memfisu. Njihovu ćerku, Lizu Mari, rodila je u februaru sledeće godine.

Kako se udovica Elvisa Prislija potpuno unakazila: Jedva pomera nekada lepo lice! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"On je imao svoj krug prijatelja u Grejslendu koji me prihvatio, ali tada nisam shvatila da je to to. Nikad nismo izlazili. Nije voleo da jede u restoranima jer su ljudi stalno želeli da se s njim fotografišu, a on nije želeo da bude snimljen kako stavlja viljušku u usta", otkrila je Prisila Prisli o svom braku s Elvisom u britanskom televizijskom šou "Loose Women".

Tokom šestogodišnjeg braka Prisila i Elvis su živeli pod takozvanim staklenim zvonom. Ona je ostajala u Memfisu kad bi on odlazio u Holivud da snima filmove, a nikad je nije video bez šminke.

"Postoje neke stvari koje čuvaš samo za sebe. On nikad nije želeo da me gleda me kako se spremam, već je želeo da vidi konačni rezultat", objasnila je bivša manekenka.

Poslednji razgovor Elvisa i Prisile Prisli: Naslutila smrt kralja rokenrola! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako ga i danas smatra najvećom ljubavi svog života, Prisila je priznala da je u braku živela njegov život, slušala je muziku koju je on voleo, gledala njegove omiljene filmove i posećivala mesta koja je on želeo. Na kraju ga je napustila jer se osećala izolovano od sveta, i jer je sama želela da otkrije šta se sve nalazi u njemu.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs