Porodica za primer

Tako se to radi: Razvedeni roditelji pokazali šta im je najbitnije! (FOTO)

Da razvedeni roditelji mogu itekako dobro funkcionisati zajedno, kao i njihovi novi partneri, to je dokazala snažna fotografija koja je do sada podeljena više od 86.000 puta
Porodica
23:20h Autor:
Foto: Facebook / Emilee.baker

Razvod roditelja za dete je trauma, naročito ako se roditelji ne slažu. Ali jedna proširena američka porodica je pokazala da i razvedeni roditelji mogu itekako dobro funkcionisati zajedno, kao i njihovi novi partneri, i to su dokazali snažnom fotografijom koja je do sada podeljena više od 86.000 puta.

 

Klara Kazo i Rik Plejer, roditelji 4-godišnje Melin razveli su se 2013. godine, ali nisu dopustili da to stane na put zajedničkom odgoju njihove ćerke. Riki i Klara, kao i njihovi novi bračni partneri, u dobrim su odnosima i često se nalaze zbog dobrobiti svoje ćerkice, pa puno toga rade zajedno. Zajedno su na rođendanima, praznicima, utakmicama ili se samo druže.

 

Melinina maćeha Emili Plejer je nedavno na Fejsbuku objavila fotografiju s utakmice ćerke njenog muža koja je postala viralna jer šalje važnu poruku o roditeljstvu.

 

Bivšoj sam kupio cveće i poklon: Pitali me koji mi je đavo, evo objašnjenja! (FOTO)

 

"Zbog nas, nikada neću poverovati da razvedeni roditelji i njihovi novi partneri ne mogu funkcionisati zajedno. Znam kroz iskustvo da mogu funkcionisati! Izaberite da radite ono što je najbolje za vaše dete i sve će doći na svoje mesto", poručila je Emili uz fotografiju koja je do sada prikupila 34.000 lajkova, a podeljena je više od 86.000 puta.
Na fotografiji četiri odrasle osobe nose majice s natpisima na leđima mećeha, tata, mama, očuh, dok ona najvažnija osoba, 4-godišnja Melin, stoji u sredini.

 

Ostavio ženu s kojom ima troje dece: Nakon 7 godina jedan papir svima promenio život! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs