Italijanska Paris Hilton

Kontroverzna unuka: Naslednica Lamborginija stalno sramoti svoju uglednu porodicu! (FOTO)

Svojim razuzdanim ponašanjem koje ne priliči članici ugledne porodice mlada Eletra (22) privlači pažnju gde god da se pojavi
Vip priča
23:58h Autor:
Kontroverzna unuka: Naslednica Lamborginija stalno sramoti svoju uglednu porodicu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Eletra Lamborgini pažnju javnosti privlači svojim razuzdanim ponašanjem koje ne priliči članici ugledne porodice.

Iako su dodelu MTV European Music Awards zaobišle brojne svetske zvezde, bogata naslednica Eletra Lamborgini pobrinula se da svojom pojavom obeleži ovogodišnju dodelu.

Unuka Ferućija Lamborginija, slavnog osnivača luksuzne fabrike automobila, privukla je pažnju svojom izazovnom kombinacijom. U prozirnom kombinezonu bez grudnjaka i gaćica 22-godišnja starleta golicala je maštu mnogima.

Modni stručnjaci njeno izdanje proglasili su jednim od najgorih na ovoj dodeli, ali čini se da se ona time previše ne zamara. Ova kontraverzna bogatašica slavu je stekla početkom 2015. kada se pojavila u rijaliti šou "MTV’s Super Shore". A zbog svog razmaženog ponašanja vrlo brzo dobila je nadimak "italijanska Paris Hilton".

Tokom emitovanja šoua otkrila je i da je mnogi nazivaju "ubicom" zbog svađalačke naravi. Upravo to dokazala je i u šou programu, a osim burnom naravi pažnju je često privlačila i provokativnim golišavim izdanjima. S obzirom da s golotinjom nema problema, Letra je krasila i naslovnicu Plejboja. Iako je mnogima privlačna zbog oblina, upravo zbog njih našla se i na meti kritika.

Opsednuta Noletom morala je da se slika sa njim: Plejbojeva zečica odlepila za Đokovićem! (FOTO)

"Mnogi su mi govorili da sam predebela i da s novcem koji imam mogu da odem na liposukciju. Ali ja sam devojka koja preferira prirodan izgled", rekala je mlada bogatašica.

Posebnu pažnju Eletra je privukla i tokom svog učestvovanja u "Jersey Shore Show"- u kao prva osoba koja je u toj emisiji nije imala seksualne odnose pred kamerama.

Osamdesetih su muškarci ludeli za njom: Ovako danas izgleda slavna pevačica (50)! (FOTO)

"Za dobar seks potrebna je strast, a nju je teško postići tokom jednog izlaska", objasnila je tada Eletra.

Njen ljubavni status trenutno je nepoznat, ali ono što je poznato je to da Eletra gaji simpatije i prema ženama i prema muškarcima. Nedavno se deklarisala kao biseksualka, a šta na to sve kažu ostali članovi njene ugledne porodice nije poznato.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs