Hirurg progovorio

Veštačka lepota Melanije Tramp: Evo šta je sve operisala prva dama Amerike! (FOTO)

Melanijini prijatelji i poznanici iz doba njene manekenske karijere tvrde da je njena prirodna lepota u zagrebačkoj klinici dobila dodatni "šlag" nakon povećanja grudi i ispravljanja nosa
Celebrities
08:04h Autor:
Veštačka lepota Melanije Tramp: Evo šta je sve operisala prva dama Amerike! (FOTO)
Foto: Profimedia

Otkad je Donald Tramp krenuo u predsedničku kampanju, njegova 24 godine mlađa supruga Melanija pratila ga je u stopu uvek vrlo modno usklađena. Kažu da je lepa bivša manekenka iz slovenske Sevnice postala još lepša pre dvadesetak godina zahvaljujući zagrebačkom estetskom hirurgu doktoru Siniši Glumičiću.

Melanijini prijatelji i poznanici iz doba njene manekenske karijere tvrde da je njena prirodna lepota u zagrebačkoj klinici dobila dodatni "šlag" nakon povećanja grudi i ispravljanja nosa. To znači da hrvatski "rad" s Melanijom stiže u Belu kuću.

Ali, na pitanje kako je nova prva američka dama stigla do njegove ordinacije, doktor Glumičić ostaje nem. Ne želi da kaže nijednu reč i pokriva se "pravima pacijenata" o čijim "dijagnozama i zahvatima ne može i ne želi da govori". Ipak, doktor Glumičić kaže da je Melaniju upoznao tokom devedesetih i da je topla i draga osoba, prirodno vrlo lepa.

"SAD će imati vrlo lepu prvu damu", zaključuje Glumičić. Da je zagrebački lekar u pravu, Melanija je dokazala već na prvom službenom pojavljivanju nakon Trampove pobede. Besprekornu liniju istakla je belim kombinezonom Ralfa Lorena.

Modni dvoboj Melanije Tramp i Mišel Obame: Prvi susret u Beloj kući! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kao gracioznu, mršavu, visoku i elegantnu, baš onakvu kako se to traži od fotomodela, Melaniju opisuje i slovenski fotograf Stanislav Jerko koji ju je, kako tvrdi, otkrio pre tridesetak godina. U svakom slučaju, tokom predsedničkog mandata Donalda Trampa Melanija će sigurno imati svoj komadić slave, i to verovatno najčešće na modnom nebu.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs