Koja je lepša

Modni dvoboj Melanije Tramp i Mišel Obame: Prvi susret u Beloj kući! (FOTO)

Od Melanije se očekuje mnogo, s obzirom da je bivša manekenka
Moda
18:06h Autor:
Modni dvoboj Melanije Tramp i Mišel Obame: Prvi susret u Beloj kući! (FOTO)
Foto: Profimedia

U januaru iduće godine Melanija Tramp useliće se u Belu kuću i postati prva dama Amerike, a kako je velika ljubiteljka mode, baš poput Mišel Obame, sve je zanimalo što će odabrati za prvi službeni susret nakon pobede Donalda Trampa, novoizabranog američkog predsednika.

Melanija i Mišel srele su se u Beloj kući i popile čaj u takozvanoj žutoj ovalnoj sobi. Melanija, za prvi dolazak u svoj budući dom i susret sa Mišel Obamom, proglašenom jednom od najbolje obučenih američkih prvih dama, nije previše modno rizikovala.

46-godišnja Slovenka u Belu kuću je stigla u potpuno crnom izdanju. Obukla je elegantni crni kaput s dvorednim kopčanjem, bezvremenske klasične štikle s potpisom Kristijana Lobutina i malu crnu haljinu bez rukava.

Dok je na proglašenju pobede blistala u belom kombinezonu s velikim volanom i jednim golim ramenom slavnog dizajnera Ralfa Lorena, za službeni susret sa Mišel Obamom obukla se vrlo konzervativno, ali profinjeno i bez greške.

Melanija Tramp u belom kombinezonu: Zasenila sve prve dame na svetu! (FOTO)

A photo posted by @thenavyblueofindia on Nov 10, 2016 at 7:49pm PST

Mišel je pak odabrala sasvim suprotan stajling i kao domaćica tog istorijskog susreta zablistala u kraljevskoj ljubičastoj boji. Poznata po odličnim modnim izborima, Mišel je nosila već viđenu haljinu Narcisa Rodrigeza iz ovogodišnje prolećne kolekcije, ali za nju je kroj bio nešto izmenjen. Lepu kreaciju u moćnoj boji s narandžastim detaljem aktualna prva dama nosila je tokom službene poseta Argentini u martu ove godine.

Stajling je zaokružila srebrnim štiklama s potpisom Džimi Ču, a i taj je par Mišel nosila nekoliko puta, uvek uz dizajnerske i elegantne haljine poput ove. Mnogi predviđaju da će Melanija Tramp po mnogočemu biti posebna prva dama Amerike, a kako je bivša manekenka koja obožava modu, od nje se očekuje da dostojno nasledi Mišel Obamu ili je nadmaši elegancijom.

Ovako je Melanija Tramp izgledala pre estetskih operacija! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs