Svaka čast

Bila favorit za krunu, napustila takmičenje dva dana pred finale: Ovoj misici žene skidaju kapu!

Ako si organizator internacionalnog takmičenja lepote, moraš da budeš sposoban da vidiš internacionalnu lepotu, oštro je odbrusila 20-godišnja lepotica
Vip priča
15:34h Autor:
Bila favorit za krunu, napustila takmičenje dva dana pred finale: Ovoj misici žene skidaju kapu!
Foto: Profimedia

Da su neprijatni komentari na račun izgleda sastavni deo modnog biznisa i industrije lepote, dobro je poznata činjenica. Ali, samo retki pojedinci znaju da se odupru pritiscima i reaguju na pravi način.

Organizatori Miss Grand Internationala 2016. ostali su bez teksta kad je jedna od glavnih kandidatkinja za titulu napustila izbor dva dana pre finala.Arna Jir Jonsdotir se na ovaj drastični potez odlučila nakon što je dobila neumesnu poruku od organizatora takmičenja, koje je u vlasništvu tajlandskog televizijskog lica Navata Itsaragrisila.

Večeras ga spremite, pojedite ujutro: Prži salo, ubija bolesti, vraća lepotu! (RECEPT)

"Prestani da doručkuješ, za ručak pojedi samo salatu i pij vodu svako veče sve do takmičenja," glasio je "dobronameran" savet koji je razbesneo 20-godišnju lepoticu iz Rejkjavika, zbog kojeg je ista spakovala kofere i otišla.

"Zauzeću se za sebe i sve žene sa Islanda. Neću dopustiti da mi neko kaže da sam previše debela," napisala je Arna na svom Fejsbuk profilu i dodala:

"Ako si organizator internacionalnog takmičenja lepote, moraš da budeš sposoban da vidiš internacionalnu lepotu", neumoljiva je Arna.

Ovako izgleda ćerka Lee Kiš: Zanosna plavuša, lepotom osvojila reditelja! (FOTO)

Arna je u septembru 2015. godine ponela titulu Mis Islanda, a svoju figuru koja je do sada dobijala samo komplimente zahvaljuje gimnastici, kojom se profesionalno bavila poslednjih deset godina.

Miss Grand International se smatra jednim od pet najvećih takmičenja lepote u svetu, uz Miss Universe, Miss World, Miss International i Miss Supranational. Ove godine održaće se 25. oktobra u Las Vegasu.

10 istinskih kvaliteta žene: U ovome se ogleda lepota jedne dame!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs