Neverovatno

Da muškarcima bude prijatnije: Mama u bikiniju napravila haos! (FOTO)

Na njen status sa nevericom su reagovale brojne žene i pružile joj podršku
Lifestyle
19:14h Autor:
Da muškarcima bude prijatnije: Mama u bikiniju napravila haos! (FOTO)
Foto: Facebook / Lexi Sinclair

Mlada mama Leksi Sinkler odlučila je da iskoristi topli letnji dan kako bi sa četvoromesečnim sinčićem Kristijanom potražila osveženje pored vode.

Sa bebom je otišla na gradski bazen u blizini svog doma, obukla bikini i prepustila se uživanciji koju je odlučila da prekine jedna žena, a njihov razgovor Leksi je opisala u statusu na Fejsbuku.

"Danas sam svog četvoromesečnog sina odvela na bazen. Dok sam Kristijanu stavljala šeširić na glavu, prišla mi je žena u srednjim pedesetim i započela razgovor o njemu. Pitala me je koliko je star, težak, kako spava i tako dalje. Onda mi je rekla kako bi se muškarci na bazenu osećali prijatnije kada bih na sebi imala jednodelni kupaći kostim, jer bikini nije primeren za majku, pogotovo ne onu koja se još oporavlja od porođaja.

Moja žena više nije zgodna, puna je ožiljaka od carskog reza: Pismo jednog muža zapalilo internet!

<\/div>

Svako ko me poznaje zna da sam imala šta da kažem ovoj ludoj i hrabroj ženi. Ali, umesto toga, samo sam se nasmejala, poljubila svog sina i rekla joj sledeće:

Ponosim se svojim telom. Za samo godinu dana ugojila sam se 25 kilograma i izgubila 14. Nosila sam u sebi ljudsko biće i rodila predivno čudo. Moje telo možda i nije neki prizor koji bi muškarci želeli da vide. Moje strije i stomak možda nisu seksi. Ali dokaz su da sam uradila nešto neverovatno i imam muškarca koji me voli i smatra da nikada nisam bila seksepilnija i lepša nego sada.

Da budem iskrena, baš me briga šta drugi muškarci ili uštogljena čistunica poput vas misli. Želim vam prijatan dan".

Na njen status sa nevericom su reagovale brojne žene i pružile joj podršku. Šta vi mislite?

Kristina Radenković smršala 20 kg bez dijete: Voditeljka otkriva najbolje trikove! (FOTO)

<\/div>

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs