Verovali ili ne

Ovako izgleda radni dan princeze Judžin: Prilično dosadno!

Iako je princeza ona je odlučila da se zaposli i živi kao sav normalan svet
Vip priča
11:20h Autor:
Ovako izgleda radni dan princeze Judžin: Prilično dosadno!
Foto: Profimedia

Princeza Judžin, kćerka princa Endrua, vojvode od Jorka i Sare Ferguson, vojvotkinje od Jorka, te unuka kraljice Elizabete II, iznenadila je mnoge kad je u velikom intervjuu za časopis Harper’s Bazaar između ostalog rekla da ima posao s punim radnim vremenom. 26-godišnja članica kraljevske porodice otkrila je kako zapravo izgleda njen radni dan.

Judžin je pozirala za naslovnicu časopisa, u 9.000 evra vrednoj haljini s potpisom Alberta Fereti i nakitu Harija Vinstona i Bulgari.

Dan joj počinje rano, ustaje u 6 i 45 kako bi mogla da vežba pre odlaska u kancelariju. Ali, prvo pročita sve mejlove zbog čega joj majka prigovara. Od sedam do osam trči ili vežba u parku, a ako je ružno vreme odlazi u poznatu teretanu za žene Grejs Belgravia koju plaća oko 5.000 evra godišnje, a u koju dolazi i poznata manekenka i glumica Kara Deleving.

Na povratku s vežbanja obavi šoping u obližnjem supermarketu ako treba, a zatim se sređuje za posao. Tek je nedavno počela da nosi visoke potpetice na posao, u galeriju Hauser & Wirth, i kaže da se zbog toga oseća odraslo. Uglavnom nosi odeću dostupnih brendova poput Sandro, Maje, Zara i Topshop.

Brak koji je obećavao završio se skandalom: Buran život kraljičinog sina Endrjua! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zbog žurbe se najčešće šminka u automobilu, a za posao nosi uglavnom samo maskaru i rumenilo, piše Daily Mail.

Radno vreme joj počinje u 9 sati, a njeni zadaci su planiranja posebnih projekata i organizacije događaja kao i rads umetničkim delima autora poput Mikea Keleja, Filipa Gustona i drugih.

Nakon posla je najčešće čekaju porodične obaveze ili humanitarni događaji, a prema njenim kraljevskim obavezama galerija ima puno razumevanja. Jako je odana porodici i kaže da su joj oni najvažniji na svetu.

"Možda zvuči otrcano, ali zaista ne mogu bez njih. Posebno moje mame. Mislim da ne bih bila u stanju doneti tešku odluku bez nje. I sestre. Moja majka uvek kaže da smo mi jedine koje će uvek tačno znati šta nam se događa u životu. A i moj otac, on je stena. I ne bih mogla živeti bez svojih pasa", kaže Judžin.

Ponekad izlazi na večeru, a ponekad sama skuva sebi obrok i gleda televiziju kod kuće. Od serija najviše voli da prati serije "Kako se izvući s ubistvom", "Živi mrtvaci" i "Outlander".

Iskoristila princa Vilijama kada nije imao ni godinu: Otkriven podli plan gvozdene lejdi! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs