Neverovatno

Svi kažu da je debela, a ona ima samo 44 kilograma: O ovoj ženi bruji ceo svet! (VIDEO)

Gimnastičarka iz Meksika napravila je pravi haos pojavivši se na Olimpijskim Igrama u Riju
Celebrities
11:22h Autor:
Svi kažu da je debela, a ona ima samo 44 kilograma: O ovoj ženi bruji ceo svet! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Meksički gimnastičari retki su prizor na velikim sportskim takmičenjima kao što su Olimpijske igara. Upravo zato sve su oči bile usmerene u 22 godine staru Aleksu Moreno iz Meksika koja se takmičila u pet disciplina: dvovisinski razboj, greda, vežba na parteru, preskok i pojedinačni višeboj.

Gimnastičarka visoka 150 centimetara i teška tek 44 kilograma našla se na meti kritika zbog oblika svog tela koje se razlikuje od njenih koleginica iz drugih zemalja.

"Ekskluzivne fotografije Alekse Moreno na kraju njene gimnastičke vežbe" bio je prvi od uvredljivih komentara na Tviteru koju je osoba pod imenom Viktor Svarc objavila uz ilustraciju iz crtanog filma Pepa Prase.

U njenoj koži ne želite da budete: Plivanje joj spaslo život, a sad će iz korena da ga promeni!

Još veća uvreda došla je od ženske osobe po imenu Andrea Alvarez koja je komentirala da Aleksa ima telo dve gimnastičarke, i da je pre odlaska u Rio trebala da drži dijetu.

Na svu sreću, negativni komentari na Tviteru bili su retkost među onim pozitivnim, a ubrzo su uklonjeni s ove društvene mreže.

Obožavatelji iz Meksika istakli su kako je Aleksino telo kompaktno i sastavljeno od mišića, a da su njeni uspesi ogromni s obzirom da veliki broj mladih završi na ulicama i baveći se kriminalom.

"Aleksa, volimo te i ponosni smo što imamo meksičku gimnastičarku na Olimpijskim igrama. Nastavi da vežbaš, verujemo u tebe", poručili su njeni navijači.

Najlepša ljubavna izjava našeg košarkaša: Ovaj čovek zna da voli! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs