Bila je tako mlada

Prošle godine izvršila samoubistvo: U javnost procurelo njeno oproštajno pismo! (FOTO)

Mogla bih da nastavim dalje slomljenog srca i da pokušam da se sredim. Mogla bih, ali ovoga puta jednostavno nemam volje, navodi se u pismu koje je napisano Džimu Keriju
Vip priča
11:54h Autor:
Prošle godine izvršila samoubistvo: U javnost procurelo njeno oproštajno pismo! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pre gotovo godinu dana devojka slavnog glumca Džima Kerija nakon što su raskinuli oduzela je sebi život. Katriona Vajt (30) ostavila je oproštajno pismo koje je procurelo u javnost zajedno s konačnim rezultatima autopsije.

Kako piše magazin People, toksikološki nalaz je pokazao da se Katriona u septembru 2015. godine predozirala tabletama koje je podigla na recept.

"Provela sam tri dana pokušavajući da shvatim da te nema. Mogla bih da nastavim dalje slomljenog srca i da pokušam da se sredim. Mogla bih, ali ovoga puta jednostavno nemam volje. Žao mi je što si imao osećaj da nisam tu za tebe. Dala sam sve od sebe", napisala je u oproštajnoj poruci koju je pronašla policija.

U pismu se dotakla i svoje sahrane: "Ne znam šta da mislim oko sahrane. Ti si moja porodica i šta god odlučiš, ja ću biti zadovoljna."

Sahranio ljubav svog života: Držao kovčeg bivše devojke na rukama, suze tekle same! (FOTO)

Takođe je tražila da se njene stvari rasprodaju, a novac podeli porodici.

"Molim te, oprosti mi. Jednostavno nisam za ovaj svet", završila je pismo potpisavši se s Djudrop, verovatno nadimkom kojim ju je Keri zvao.

Irkinja i američki glumac prvi put su se upoznali 2012. godine na snimanju i od onda su s prekidima bili u vezi. Par je navodno raskinuo nedelju dana pre samoubistva, a njen prijatelj Denis Bredšo rekao je policiji da je bila uobičajeno vesela i optimistična, ali je znala da "potone". Rekao je i da mu je spomenula da joj nedostaje porodica u Irskoj, ali da je ludo zaljubljena u Džima. Njihovu vezu je uporedila s rolerkosterom.

Toksikološki nalaz potvrdio je da se radilo o samoubistvu i da je Vajt u organizmu imala čitav niz tableta, uključujući neke za visoki krvni pritisak, za spavanje i analgetike.

Kad je policija otkrila Katrionino telo u njenom domu, pored kreveta su pronašli tri bočice tableta na recept na ime Artura Kinga, ali iako nije potvrđeno, to je najverovatnije pseudonim pod kojim je Keri podizao tablete.

Bio je magnet za žene, umro pod čudnim okolnostima: Skandalozan život slavnog pevača! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs