Posledice najveće porodične tragedije

Pevačica na ivici nervnog sloma: Stalno se opija, zbog smrti supruga na lekovima! (VIDEO)

Iako tvrdi da je s njom sve u redu, Selin Dion je vidno smršala, ne izlazi i postala je paranoična. Prijatelji kažu da tugu sve češće utapa u alkoholu i teškim lekovima
Celebrities
16:38h Autor:
Pevačica na ivici nervnog sloma: Stalno se opija, zbog smrti supruga na lekovima! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Pre pola godine kanadska pevačica Selin Dion (48) izgubila je brata Danijela i supruga Renea Anželila. Ostala je sama s tri sina: Rene-Čarlesom (15) i blizancima Nelsonom i Edijem (6) o kojima, kažu prijatelji, više nije u stanju da brine.

Progovorila kroz suze prvi put nakon dvostruke tragedije: Strašno je gledati kako voljeni umiru!

Iako tvrdi da je s njom sve u redu, Dion je vidno smršala, ne izlazi i postala je paranoična. Prijatelji kažu da tugu sve češće utapa u alkoholu i teškim lekovima.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Emotivna Selin zaplakala je pre nekoliko meseci na bini u Las Vegasu. Pevačica je u Sezars Palasu nastupila prvi put nakon suprugove smrti.

"Tokom godina, ja sam videla samo svog supruga koji je ovde sedeo svake večeri. Svi su mislili da gledam njega, ali ja to nisam morala da radim jer sam ga videla pored sebe svaki put kada bih zatvorila oči", rekla je tada i dodala da je suprugu toliko verovala da nikada nije imala razloga za brigu.

Muškarci je obožavali, žene joj se divile: Zbog uspeha slavna glumica dotakla dno! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs