Tuga

Progovorila kroz suze prvi put nakon dvostruke tragedije: Strašno je gledati kako voljeni umiru!

Sinove nismo štedeli niti zaklanjali od očeve bolesti, naučili su da je umiranje sastavni deo života. Strašno je kad gledate svoju ljubav kako umire, a ne možete da joj pomognete, izjavila je Selin Dion
Vip priča
06:48h Autor:
Progovorila kroz suze prvi put nakon dvostruke tragedije: Strašno je gledati kako voljeni umiru!
Foto: Profimedia

Za samo dva dana, kanadsku pevačicu Selin Dion (47) potresla su dva velika životna udarca. U četvrtak, 14. januara, ostala je bez voljenog supruga Renea Anželila (73) koji je preminuo u njihovom domu u Las Vegasu nakon duge i teške borbe s rakom grla, a dvadeset i četiri sata kasnije zadesila ju je još jedna nesreća. Njen stariji brat Danijel (59) preminuo je usled kancera mozga, jezika i grla, piše Story.rs.

I dok ju je vest o bratovljevom kraju iznenadila, jer mu se stanje rapidno pogoršalo samo za nekoliko dana, smrt njenog supruga bila je očekivana i sama pevačica u ranijim intervjuima otkrila je da se cela porodica priprema za taj teški momenat. Rene je sahranjen 22. januara, a već narednog dana Selin je očekivala sahrana i njenog brata Danijela.

Selin Dion sahranila muža: Sedam sati se opraštala od ljubavi svog života! (VIDEO)

"Pitala sam Renea: "Da li se plašiš? Pričaj mi o tome". A on mi je odgovorio: "Želim da umrem u tvom naručju". Rekla sam mu: "U redu, biću tu, umrećeš na mojim rukama", ispričala je pre samo dva meseca Selin koja je bila uz supruga do njegovog poslednjeg daha. Rene je poslednjih 17 godina bolovao od raka grla. Nakon niza intenzivnih tretmana zračenja u bolnici u Bostonu, pre dve godine vratio se u njihov dom u Las Vegasu gde se o njemu brinula Selin koja ga je svakodnevno hranila uz pomoć cevi jer više nije mogao samostalno da guta.

"Srčani udar imao je 1992. godine, a 1998. ustanovljeno je da boluje od raka. Često smo pitali lekare koliko mu je ostalo vremena, želeo je to da zna, ali nije bilo jasnog odgovora. Bez obzira na život u neizvesnosti i boli, kao biznismen i producent koji je pomogao da se moje ploče prodaju u 220 miliona primeraka, naljutio bi se kada ne bih nastupala", ispričala je nedavno Selin koja je nakon smrti supruga privremeno prekinula turneju, ali već 23. februara nastupiće u hotelu Caesars Palace u Las Vegasu.

Ljubavna priča Selin Dion i Renea Anželila od samog početka bila je kontroverzna. Naime, upoznali su se kada joj je bilo samo 12 godina. Snimak njenog glasa poslao mu je Selinin brat, a Anželil, kao bivši pevač i iskusni muzički producent, odmah je u njoj prepoznao potencijal i postao joj mentor i menadžer. Sedam godina kasnije započeli su romansu. Njoj je bilo tek 19, a njemu 45 godina. Venčali su se 1994. u Montrealu i imaju tri sina, Rene-Šarla (15) i petogodišnje blizance Nelsona i Edija.

Nikada nije preboleo smrt supruge: Porodična tragedija slavnog glumca! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Sinove nismo štedeli niti zaklanjali od očeve bolesti, naučili su da je umiranje sastavni deo života. Strašno je kad gledate svoju ljubav kako umire, a ne možete da joj pomognete. Ali možete hrabro da mu kažete – tu sam, biće dobro. Nema ništa od plakanja. Plakaću kada me napusti, ali i tada zbog njega hrabro nastaviti dalje", ispričala je nedavno pevačica koja je poslednji pozdrav svom suprugu uputila u katedrali u Montrealu gde su se venčali pre nešto više od dve decenije. Ceremonija sahrane obavljena je u bazilici Notr dam gde je nekada i njihov najstariji sin kršten.

Selin je na svom Fejsbuk profilu napisala da će prema poslednjoj suprugovoj želji, sahrana biti u pomenutoj katedrali, gde je Rene pre 21 godinu odlučio da se oženi ljubavlju svog života, umetnicom prema kojoj je imao najviše poštovanja, ženom koja mu je pružala svetlost i sreću do njegovog poslednjeg daha.

Tragična životna priča Kijanu Rivsa: Nikada nije preboleo smrt ćerke i verenice

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs