Mlada dama od stila

Zovu je orijentalnom Kejt Midlton: Kraljica Butana nadmašila englesku vojvotkinju! (FOTO)

Mnoštvo boja koje je krasilo nošnju kralja i kraljice Butana učinilo je da vojvoda i vojvotkinja od Kembridža padnu u drugi plan
Vip priča
15:50h Autor:
Zovu je orijentalnom Kejt Midlton: Kraljica Butana nadmašila englesku vojvotkinju! (FOTO)
Foto: Reuters / Cathal Mcnaughton

Kraljicu Džecun Pemu (25) mnogi zovu "Kejt Midlton sa Himalaja", a kada je vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton jutros u društvu supruga princa Vilijama sletela u maleno kraljevstvo Butan, svima je bilo jasno i zašto.

Nedopustivi promašaji Kejt Midlton: 3 situacije u kojima je pokazala previše! (FOTO, VIDEO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Kako se od ljudi u Butanu zahteva da nose narodnu nošnju, tome se povinovala i lepa Kejt Midlton koja je za tu priliku nosila dugačku plavu suknju i bluzu sa orijentalnim dezenom. Svima je odmah zapala za oko sličnost u oblačenju dve plemkinje. Obe pripadnice kraljevskih porodica nosile su visoke štikle i upečatljive minđuše.

Kejt Midlton prkosi kraljici: Vojvotkinja prekršila Elizabetinu zabranu! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Međutim, mnoštvo boja koje je krasilo nošnju kralja i kraljice učinilo je da vojvoda i vojvotkinja padnu u drugi plan.

Zovu je boginjom stila: Supruga katarskog šeika o kojoj bruji ceo svet! (FOTO)

Inače, Džecun je osnovno obrazovanje završila u glavnom gradu Butana, a školovanje je nastavila u Indiji, gde je učila istoriju, geografiju, ekonomiju i slikarstvo. Visoko obrazovanje je stekla na koledžu u Londonu, gde je studirala međunarodne odnose, psihologiju i istoriju umetnosti. Zanimljivo je da joj je velika strast košarka, pa je čak i predvodila školsku ekipu u ovom sportu. Pored toga, učestvovala je u školskim bendovima i plesnim programima.

U zvaničnoj poseti Indiji: Kejt Midlton obrukala princa Vilijama! (FOTO)

Svog supruga kralja Džigmea Hesara Namgjela Vangčuka upoznala je sa 7 godina. Lepa malena Džecun ga je još tada osvojila i on je kleknuo pred nju i pitao ju je: "Kada odrasteš, da li hoćeš, ako ja budem samac, da se udaš za mene?" Do kraljevskog venčanja se malo znalo o njoj. Za ovu ćerku pilota se smatra da ima veliki uticaj na kralja, koji je objavom da se ženi slomio mnoga srca, jer je smatran najpoželjnijim neženjom u Butanu.

Kralj ne krije svoju ljubav, pa sa mnogo emocija govori o Džecun, sa kojom je pre nepuna dva meseca dobio prvo dete, sina kojem još nisu dali ime.

Najsrećnije kraljevstvo na planeti postalo još srećnije: Cela zemlja slavi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs