Otkrila svoje tajne

Guza kao iz snova, ne zna šta je celulit: Zbog ovoga Alesandra Ambrozio izgleda tip-top! (FOTO)

To što vam je dato - to vam je. Prihvatite sebe i izvucite najbolje iz toga, nedostatke učinite adutima, kaže slavna manekenka
Vip priča
09:38h Autor:
Guza kao iz snova, ne zna šta je celulit: Zbog ovoga Alesandra Ambrozio izgleda tip-top! (FOTO)
Foto: Profimedia

Slavna manekenka Alesandra Ambrozio predmet je muške želje, a ženske zavisti, što i ne čudi budući da ju je priroda obdarila lepim licem, dok je za telo morala sama malo da se potrudi.

Bogate, seksi i slavne: 10 najpoželjnijih žena sveta! (FOTO)

Budući da sve žene sveta zanima kako Viktorijin anđeo održava telo zategnutim i bez celulita, Alesandra je pristala da otkrije svoje tajne za Self.com:

Pokrenite se malo

"Kad se pogledam u ogledalo i ugledam celulit - da, imam ga i ja malo, svaka žena ga ima, ja počnem da trčim uz stepenice. Jednom nedeljno pređem Santa Monika stepenice (170 stepenika u jednom pravcu) četiri do 6 puta, i to mi pomaže da zategnem noge i guzu. Uz to, uhvatim i vazduh i malo sunca, pa malo i pocrnim", otkrila je Alesandra.

Prihvatite sebe

"To što vam je dato - to vam je. Prihvatite sebe i izvucite najbolje iz toga, nedostatke učinite adutima. Na primer, u Brazilu je guza glavni hit. Neke devojke prirodno imaju veliku i izbačenu guzu, i zbog toga ih nije sramota, već se osećaju seksi. Druge moraju da vežbaju da bi to postigle. Ja radim vežbe sa tegovima oko članaka, gde svakom nogom izvodim zamišljeni udarac, što više ka plafonu, tri serije po 20 ponavljanja. Radim i sličnu vežbu, samo sa izbacivanjem noge na stranu", kaže brazilska seks bomba.

Zbog nje Miranda Ker izgleda savršeno: Vežba od 20 sekundi zateže celo telo! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Uvežbajte da izgledate mršavo

"Dobro držanje može mnogo da pomogne. Vodite računa da vam ramena uvek budu ispravljena, a stomak uvučen. Pronađite i dobar sprej za samopotamnjivanje, jer što ste tamniji, izgledate mršavije".

15 minuta dnevno za čvrstu i podignutu guzu: Kućni trening oduševio svet! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Fokusirajte se na sebe

"Svaka žena ima drugačiji metabolizam i genetiku, zato umesto da težite da izgledate kao neki drugi, što je obično nemoguće, fokusirajte se na sebe i uložite trud da izgledate najbolje što možete. Svako ima svoje dane kada se ne oseća poželjno i lepo, a za to služe farmerke i bluze. Kada biste samo znali koliko puta se ja nisam osećala spremno za slikanje u kupaćem i sebe prekoravala zašto nisam više vežbala", iskrena je Alesandra.

Odredite prioritete

"Nije sve u savršenom telu. Savršena guza ne čini sjajnu osobu, već njeno samopouzdanje, koje se stiče kroz obrazovanje, manire, disicplinu", smatra slavni top model.

Uvek živite kao da ste na odmoru

"Zauvek na odmoru - to je moj moto. Ja se trudim da mi život bude takav, pa ništa ne može da me natera da se toliko iznerviram ili izgubim kontrolu. Šta god da radim, to učinim zabavnim. Zato, ako radite nešto što vas ne čini srećnim, to je čisto gubljenje vremena. Život je prekratak, dame! Toliko toga treba da vidite i osetite, morate da uživate u svakom trenutku", poručila je lepotica.

Sa njim započnite dan i zablistajte: Briše bore, kilograme i celulit!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs