Neponovljiva

Muškarcima je uvek smetalo što sam samo svoja: Ovako je govorila Ksenija Pajčin!

Generalno, mnogo patim i veoma sa emotivna, priznala je jednom prilikom jedna od najlepših Srpkinja
Vip priča
13:56h Autor:
Muškarcima je uvek smetalo što sam samo svoja: Ovako je govorila Ksenija Pajčin!
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

U sredu, 16. marta 2010, tragično je prekinut život pevačice Ksenije Pajčin, a od tada njeni prijatelji i članovi porodice odlaskom na groblje svake godine obeležavaju i treći decembar, dan kada je pre trideset osam godina rođena pop pevačica koja je plenila svojim izgledom i šarmom, piše Story.rs

Život temperamentne brinete okončao je njen tadašnji dečko, deset godina mlađi crnogorski maneken Filip Kapisoda, koji je potom ubio i sebe. Njihova tela samo nekoliko časova nakon tragedije pronašla je pevačicina majka Ljubica Kostić u Ksenijinom stanu, u Nikšićkoj ulici na Voždovcu.

Pevačica je odrasla na Banovom brdu kraj majke Ljubice i oca Miloša, koji su se rastali nakon sedamnaest godina braka, a Ksenija se potom s majkom preselila na Voždovac, u stan u kom se petnaest godina kasnije nasilno završio njen život.

Pajčinova ni u jednom trenutku nije prekinula odnos sa ocem, koji je s drugom suprugom Suzanom dobio ćerku Miu, s kojom je pevačica za života bila veoma bliska. Kako godine prolaze, Ksenija sve više nedostaje mlađoj sestri, koja se ne libi da to podeli i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

"Ksenija je bila veoma energična osoba koja je mogla sve da uradi. Imala je čvrst stav i bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena, plenila je dobrotom i lepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Često slušam njene pesme i gledam spotove", otkrila je nedavno Mia, koja je krenula sestrinim stopama i pojavila se u spotu za pesmu "Lako je" mladog pevača Ilije Mihailovića, a planira da se u budućnosti posveti glumi.

Najveća ljubav sa tragičnim krajem: Kajli Minog ga nikada nije prebolela! (FOTO)

<\/div>

I Ksenija je svoju karijeru započela pojavljujući se u muzičkim video-spotovima zvezda devedesetih godina, a estradni put nastavila je kao deo plesne grupe folk pevačice Dragane Mirković i sastava Beat Street. Ulogom igračice i pratećeg vokala u Draganinom spotu za pesmu "Opojni su zumbuli" skrenula je 1994. godine pažnju na sebe i počela da sarađuje sa frontmenom grupe "Duck" Damirom Radoičićem Dačom. Zahvaljujući hitu "Dačo, volim te" njih dvoje postigli su ogromnu popularnost među mlađom publikom, a seksepilna denserka osvajala je publiku i svojim atraktivnim izgledom.

Sredinom devedesetih godina bila je u emotivnoj vezi sa Zvezdanom Slavnićem, sinom košarkaške legende Moke Slavnića, a kako je sama rekla, on je ujedno bio i njena najveća ljubav. Strastvena lepotica 1997. godine osmelila se da započne solo karijeru objavivši album za PGP RTS. Na tom CD-u je i pesma "Sviđa mi se on", za koju se govorilo kako je posvećena fudbaleru Predragu Peđi Mijatoviću, što je ona dodatno podgrejala vrelim spotom, u kojem se u nekoliko kadrova s jedne utakmice pojavila upravo ova fudbalska zvezda.

"Muškarcima je uvek smetalo to što sam samo svoja. To najviše smeta u bilo kojem odnosu, zato treba imati prave ljude uz sebe. Generalno, mnogo patim i veoma sam emotivna", govorila je Ksenija, koja je dugo važila za jednu od najfatalnijih dama na estradi.

Šta je prethodilo samoubistvu: Udovica Robina Vilijamsa konačno otvorila dušu! (FOTO)

Nakon što je 1998. godine njen bivši dečko Zvezdan Slavnić ubio Olivera Jovanovića, posle čega je osuđen na osam godina zatvora, Ksenija se odselila u Grčku, gde je radila kao igračica po klubovima i na tamošnjoj televiziji Alfa. I po povratku u Srbiju, uz njeno ime pominjani su u medijima mnogi poznati muškarci: Ivica Dragutinović, Aca Lukas, fudbaler Predrag Perišić... Za sve to vreme nije zapostavila ni svoju muzičku karijeru objavivši album Extreme, Best of izdanje i singlove "Nino" i "Dečko mi je umoran". Poslednjih godina intenzivno se družila sa stilistom Banetom Devićem i imitatorom Goranom Stojićevićem Karamelom koji su joj bili i najveća podrška kada je leta 2008. započela burnu romansu s manekenom Filipom Kapisodom.

Prerana smrt kneginje Zorke (26): Obistinile se njene poslednje reči!

<\/div>

Njihova veza trajala je do proleća 2009, a raskinuli su neposredno pred njegov ulazak u kuću Velikog brata. Pomirili su se krajem te godine, što se kasnije ispostavilo kao kobno. Početkom 2010. doživeli su saobraćajnu nesreću u selu Lisović, na putu do pevačicine vikendice, što su mnogi protumačili kao Filipov pokušaj da ih još tada oboje usmrti. Crne misli mnogih obistinile su se 16. marta kada joj je crnogorski maneken oduzeo život, posle čega je izvršio samoubistvo. Pajčinova je sahranjena na beogradskom Novom groblju, a beli kovčeg spušten je u zemlju uz zvuke Bolera. I danas, uoči njenog rođendana mnogi se sa setom sećaju te energične devojke, diveći se njenom izgledu i iskrenosti po kojoj se razlikovala od drugih. Ime Ksenije Pajčin uvek će se pominjati u kontekstu najlepših Srpkinja.

Pet godina od ubistva Ksenije Pajčin: Najbliži odali počast tragično nastradaloj pevačici

Kurir / Damir Dervišagić
Kurir / Damir Dervišagić

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs