Strasna romansa

Najveća ljubav sa tragičnim krajem: Kajli Minog ga nikada nije prebolela! (FOTO)

Kajli i Majkl su bili veoma bliski. Kada su bili u različitim državama, slao joj je faks u kojem joj je pisao da je voli. Ona ga je obožavala, to je bilo jasno, navodi se u novoj biografiji o Majklu Hačinsu, pevaču grupe INXS
Vip priča
10:04h Autor:
Najveća ljubav sa tragičnim krajem: Kajli Minog ga nikada nije prebolela! (FOTO)
Foto: Profimedia

Frontmen grupe INXS Majkl Hačins i australijska "džepna Venera" Kajli Minog imali su strasnu romansu. U novoj biografiji o životu muzičara, čiji je autor fotograf i njihov prijatelj Ričard Simpkin, otkriveni su detalji njihove veze.

Biografija sadrži i do sada neobjavljene slike, koje su nastale u periodu od kada je Hačins imao 29, do njegove 36. godine, odnosno godinu dana pre njegove smrti.

Njegovoj majci su rekli da ga pobaci, ona je to odbila: Životna priča Andree Bočelija! (FOTO, VIDEO)

Simpkins je imao samo 15 godina kada je sa fotoaparatom u ruci počeo da prati tada 29-godišnjeg muzičara i njegovu 21-godišnju devojku. Vremenom se zbližio sa Hačinsom i nastavio je da ga prati i fotografiše narednih osam godina, sve dok Majkl nije oduzeo sebi život u hotelskoj sobi u Sidneju 1997. godine.

"Kajli i Majkl su bili veoma bliski. Kada su bili u različitim državama, slao joj je faks u kojem joj je pisao da je voli. Ona ga je obožavala, to je bilo jasno. I on je voleo nju, a kasnije se šalio da ju je pokvario. Promenio je njen imidž, postala je seksepilnija, a njemu se ta promena dopadala. Više nije bila devojka iz komšiluka", navodi Ričard u biografiji.

Vodio život na ivici razvrata: Neverovatan čovek koji je pomerao granice! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Par se zabavljao od 1989. do 1991. godine, ali su ostali bliski prijatelji sve do njegove smrti. Nakon raskida, pevač je imao romanse sa mnogim poznatim glumicama, manekenkama i pevačicama, uključujući Helenu Kristensen i Polu Jejts, sa kojom je dobio ćerku Tajger Lili.

"Ćerka je bila njegovo najveće dostignuće, veće čak i od grupe INXS. Majkl ju je obožavao. Bio je veoma orijentisan ka porodici i želeo je još dece, ali to je bilo neizvodljivo jer je stalno bio na putu."

Tajger Lili imala je tek nešto više od godinu dana kada je Majkl pronađen mrtav u 37. godini. Imala je samo četiri godine kada je njena majka preminula od predoziranja narkoticima. Ona danas ima 19 godina i živi sa svojim očuhom Bobom Geldofom.

Najbolnija tačka Nikol Kidman: Ne može da preboli ćerku! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs