Bez ikakve mere

Jama za orgije, lomljenje zuba, šmrkanje mrava: Najbahatije žurke poznatih! (FOTO)

Po najluđim žurkama je svakako najpoznatiji Čarli Šin, međutim ove zvezde uopšte ne zaostaju za njima
Šuška se
09:52h Autor:
Jama za orgije, lomljenje zuba, šmrkanje mrava: Najbahatije žurke poznatih! (FOTO)
Foto: Reuters/Mario Anzuoni

Leonardo dikaprio (41) je poznat po svom zavidnom društvenom životu koji se, više-manje, sastoji od žurki na kojima se zabavlja s "vojskom" manekenki. Leo je 2012. godine na svoju žurku na jahti u Sidneju pozvao i Džonu Hila (31), s kojim je glumio u hitu "Vuk sa Volstrita". Glumac je pre toga raskinuo s manekenkom Erin Hiterton (26). U jednom trenutku, manekenke su počele da skidaju majice ispred Hila, dok je Leo situaciju posmatrao sa strane, pušeći cigaru. Na jednoj žurci je, pak, Leu prišla bivša devojka Areta Vilson, polila ga pićem i razbijenom bocom ga posekla po licu. Glumac je završio s 14 šavova, a devojka u zatvoru na dve godine.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pre Leonarda, holivudski plejboy broj jedan bio je definitivno Džek Nikolson (78). O njegovim eskapadama pisali su se memoari, a njegovu holivudsku vilu u sedamdesetim su zvali "divljom kućom u Holivudu". Kada je već postao jedan od najtraženijih glumaca, kupio je vilu pored svog idola, Marlona Branda.

Ružni i bogati: Ovi muškarci su spavali sa preko hiljadu žena! (VIDEO)

Foto: AP
Foto: AP

"Tamo su bile žurke koje su trajali po nekoliko dana. Uvek je bilo puno droge. Imao je drogu za prizemlje i za gornji sprat. Gore je bila droga za njega i lepe žene, a dole je bila droga malo nižeg kvaliteta za ostale goste", napisao je Mark Eliot u memoarima "Nikolson". Nikolson je odlazio i na trodnevne orgije kod prijatelja Harija Dina Stentona, ali kada bi se pripremao za film, zaključao bi se u sobu i čitao scenario. Stentonove žurke su bile meka za solo muškarce jer je bilo sve prepuno "lepih, golih, obdarenih žena".

Foto: Fonet
Foto: Fonet

Elton Džon (68)

je u sedamdesetima takođe bio prava parti životinja. Osim što je priređivao velike, ekstravagantne žurke za svoje prijatelje, nije se ograničavao ni kada su mu gosti bili članovi porodice. Jednom je navodno nadrogiran skočio u bazen uz povik: "Umreću!" a njegova baka je odlučila da je to dobar trenutak da ode kući. Elton je jednom pričao da je znao danima da partija i s Fredijem Merkjurijem, s kojim bi bio, kako kaže, nadrogiran i do 11 ujutro.

Vodio život na ivici razvrata: Neverovatan čovek koji je pomerao granice! (FOTO, VIDEO)

Foto: AP
Foto: AP

Ozija Ozborna (66)

nisu nikada zanimale "obične" zabave, pa je oduvek tražio način da nekako sve "začini". Na jednoj od njegovih divljih žurki za vreme turneje 1984. godine, on i Niki Siks iz benda "Motley Crue" ostali su bez kokaina. Ljuti Ozi je ugledao kolonu mrava i ušmrkao je.

Gledali su smrti u oči: Poznati koji su jedva spasili živu glavu! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tokom "ludih sedamdesetih", Dejvid Bouvi (68) je bio poznat kao jedan od domaćina najluđih žurki, čak toliko da je, navodno, u svom londonskom stanu imao "jamu" široku četiri metra koja je bila namenjena za orgije. Orgije u "jami" je posećivao i Mik Džeger (72), kao i Suzan Sarandon (69), tvrdi autorka Bouvijeve biografije, Vendi Li. Stočići u dnevnom boravku bili bi uvek puni kokaina, a Bouvijevi brojni gosti po stanu bi šetali goli.

Preživeli sva iskušenja Holivuda: Slavni parovi otkrili tajnu uspešne ljubavi! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Tara Rid (37)

nije morala nikada da kaže da voli da "partija". Sve što je potrebno je da "izguglate" njeno ime i da je vidite u stanjima intoksikacije kakve se ne bi postideo ni Čarli Šin. Rid je znala često da u svom domu organizuje žurke, a tokom jedne od njih se toliko napila da je pala i ostala bez jednog zuba. Dosetljiva Tara je, ne želeći da napusti žurku, našla lepak i zalepila nazad zub i nastavila da pleše.

Kleli ga, drogirao se, varao ženu: Bahati život kralja rokenrola! (FOTO, VIDEO)

Foto: AP
Foto: AP

Dok Bil Marej (65) nije poznat po tome da se "razbije" do neprepoznatljivosti, on je parti životinja svoje vrste. Naime, glumac obožava da upada na žurke u području u kojem snima film. Postoji i cela internet stranica posvećena Marejevim "upadima". Sve priče imaju nekoliko zajedničkih trenutaka. Bil voli da upadne među ljude, da ih pozdravi, popije s njima piće, a zatim samo da kaže: "Niko ti neće verovati da se ovo dogodilo", i da ode.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs