Tuga

Pet godina od ubistva Ksenije Pajčin: Najbliži odali počast tragično nastradaloj pevačici

Kao i svake godine, foto-reporteri su zamoljeni da se udalje od tužnog skupa da ne bi uznemiravali godinama već skamenjenu majku, kojoj vreme ne leči rane i čija tuga ne jenjava
Vesti
22:58h Autor:
Pet godina od ubistva Ksenije Pajčin: Najbliži odali počast tragično nastradaloj pevačici
Foto: Kurir / Nemanja Pančić

Na Novom groblju u Beogradu juče je održan pomen Kseniji Pajčin, koja je pre tačno pet godina tragično nastradala u svom stanu na Voždovcu.

Majka Ljubica Kostić, polusestra Mia Pajčin, uža rodbina, kum Bane Dević, prijatelj Goran Stojičević Karamela i nekoliko fanova posetili su njenu večnu kuću i zalili je suzama. Okupljeni su na Ksenijin grob položili cveće i uz paljenje sveća u miru i tišini odali počast pevačici, koja je važila za jednu od najlepših na estradi.

Kao i svake godine, foto-reporteri su zamoljeni da se udalje od tužnog skupa da ne bi uznemiravali godinama već skamenjenu majku, kojoj vreme ne leči rane i čija tuga ne jenjava.

Nisu je zaboravili - Prijatelji obeleželi 37. rođendan Ksenije Pajčin!

Da podsetimo, Ksenija Pajčin ubijena je u svom stanu 16. marta 2010. godine. Njen dečko Filip Kapisoda ju je upucao, nakon čega je oduzeo sebi život. Stravičan prizor zatekla je njena majka Ljubica, koja je došla po pozivu komšija.

Foto: Kurir / Nemanja Pančić
Foto: Kurir / Nemanja Pančić

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs