Iz ugla princa Čarlsa

Davnog 15. septembra 1984: Kako je princ Vilijam reagovao na Harijevo rođenje! (FOTO)

Dečak plave kose potrčao je niz dugačak hodnik bolnice kako bi zagrlio svoju voljenu mamu, ni ne misleći o tome da će upoznati svog novog malenog člana porodice
Vip priča
23:06h Autor:
Davnog 15. septembra 1984: Kako je princ Vilijam reagovao na Harijevo rođenje! (FOTO)
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia / Princ Vilijam sa ocem
Foto: Profimedia / Princ Vilijam sa ocem

Trenutak kada je na svet došao njegov mlađi brat Hari, za princa Vilijama bio je nezaboravan doživljaj, tvrdi princ Čarls.

Kejt Midlton upoznala Vilijamovu stariju sestru: Dajana i Čarls krili da imaju ćerku?

Bilo je to kasnog popodneva 15. septembra 1984, kada je princeza Dajana nakon porođaja koji je trajao punih devet sati konačno rodila svog drugog sina, princa Harija, prenosi britansko izdanje magazina Helou.

Sledećeg jutra, držeći se za ruku svog tate, princa Čarlsa, Vilijam je došao u bolnicu Sent Meri da poseti svoju mamu. U istom porodilištu i on je došao na svet dve godine ranije.

Dečak plave kose potrčao je niz dugačak hodnik bolnice kako bi zagrlio svoju voljenu mamu, ni ne misleći o tome da će upoznati svog novog malenog člana porodice.

U spavaćici, polako ustavši iz kreveta, Dajana se pojavila na vratima svoje sobe i pozvala Vilijama unutra: "Vils, dušo, dođi ovamo".

Foto: Profimedia / Princ Vilijam sa dadiljom
Foto: Profimedia / Princ Vilijam sa dadiljom

Nakon 15 minuta boravka u sobi svoje mame sa novorođenim bratom, plavokosi mališan Vilijam pojavio se u pratnji dadilje Barbare Barns na vratima bolnice, i sa osmehom mahnuo novinarima - susret sa bratom je prošao dobro!

Nekoliko dana kasnije Čarls je rekao novinarima: "Vilijam se snašao sa bratom kao riba u vodi. Vredi svaki minut gledanja kako uživa sa njim. Penje se i silazi sa Harijevog kreveca".

Njihov deda Erl Spenser predvideo je da će braća u budućnosti biti vrlo bliski.

"Divno je što će Vilijam imati saputnika i drugara, nekoga sa kim će moći da se bori. Siguran sam da će Hari biti dobar momak".

Princ Čarls više ne oseća krivicu zbog Dajanine smrti: Žali samo zbog jedne stvari!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs