Iskrena

Nikolina Kovač o najtežim trenucima: Zbog sina sam se borila da živim!

U tim, najtežim trenucima, čovek kao da dobije neku ultrasnagu. Osećala sam se kao vanzemaljac. Znala sam da je teško, ali u sebi sam verovala kako to ne može da se desi, zato što imam nekog kome sam potrebna - rekla je pevačica
Vip priča
23:32h
Nikolina Kovač o najtežim trenucima: Zbog sina sam se borila da živim!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Nikolina Kovač (24) i njen suprug Saša Kapor preživeli su porodičnu dramu kada je mladoj Zvezdi Granda otkriven tumor grlića materice.

"Zbog trudnoće nisu mogli da mi urade kompletan pregled, ali iz predostrožnosti nisam se porađala prirodnim putem, već carskim rezom. Posle toga moralo je da prođe određeno vreme, i onda sam otišla na preglede. Pošto su ustanovljene promene na grliću materice, urađena je biopsija. Kada su mi saopštili da su velike šanse da je tkivo maligno i da se pripremim za izuzetno tešku borbu, pitala sam se da li je moguće i zašto se sve to dešava. U tom trenutku imala sam tek 23 godine, i takve stvari retko kad se događaju toliko mladim osobama", rekla je Nikolina za Story i dodala:

Uzrok raka otkriven još pre 92. godine - Nobelovac dao objašnjenje i način zaštite!

"U tim, najtežim trenucima, čovek kao da dobije neku ultrasnagu. Osećala sam se kao vanzemaljac. Znala sam da je teško, ali u sebi sam verovala kako to ne može da se desi, zato što imam nekog kome sam potrebna. Predodređena sam za ulogu majke i za to moram da živim. Ne mogu tek tako da nestanem ", dodaje pevačica.

Posle izvesnog vremena, stigli su rezultati:

"Ispostavilo se da je reč o dobroćudnom tumoru koji je na vreme odstranjen. Nalazi pokazuju da je sve u redu". Pevačica je bila u strahu jer su joj se desile, istovremeno, dve teške stvari.

"Zbog komplikacija na porođaju, Nikolaj je imao vodu u plućima, pa je bio prebačen na Institut. Sada je dobro, prejak je i presladak"!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs