Odnos daleko od idealnog

Brane mi da viđam unuka: Princ Čarls otkrio na koga je besan!

Čarls je zatečen činjenicom da on ima potpuno sporednu ulogu u životu malog Džordža

Vip priča
11:23h Autor:
Brane mi da viđam unuka: Princ Čarls otkrio na koga je besan!
Foto: Reuters

Kada se rodio maleni princ Džordž, princ Čarls opisao je trenutak kada je po prvi put postao deda kao "neponovljivi momenat u životu jednog čoveka".

Međutim, skoro dve godine kasnije od ove javne izjave, Čarls je zatečen činjenicom da on ima potpuno sporednu ulogu u životu malog Džordža.

Princ Čarls više ne oseća krivicu zbog Dajanine smrti: Žali samo zbog jedne stvari!

U središtu Čarlsove frustracije je takozvana "midltonizacija" života njegovog naslednika. Naime, on smatra da njegov sin Vilijam provodi previše vremena sa porodicom svoje supruge Kejt Midlton, sa kojom je nedavno proslavio 60. rođendan tašte Kerol na egzotičnom Mistiku.

Dok se Pipa i Vilijam brčkaju u moru, Kejt čuva Džordža: Zavirite u odmor kraljevske porodice (FOTO)

Štaviše, Čarls je toliko besan zbog ove situacije koju je nazvao "Marš Midltonovih", da se nedavno žalio prijateljima: "Ne daju mi da viđam unuka."

"Kerol vodi glavnu reč, određujući kada će Džordž da spava, kao i kada i šta će da jede. Ponaša se kao da je kraljica Kerol", izjavio je Čarlsov prijatelj, a prenosi britanski Daily Mail.

Istina je da je Čarlsa na njegovom imanju u Glosesterširu posetio Vilijam sa porodicom, doduše svega nekoliko puta tokom poslednjih godinu dana. Mnogi smatraju da upravo na taj način Vilijam želi da zaštiti svog sina od nesrećnog odrastanja i strogog vaspitanja kakvo je on imao.

Princ Filip o danima nakon Dajanine smrti: U pismu otkriveno šta je najviše pogodilo porodicu!

Sa druge strane, Midltonovi su stalno na imanju u Norfolku, gde živi njihova ćerka Kejt sa porodicom. Boravili su tamo tokom božićnih praznika, kada je Vilijam njima kuvao, umesto da bude sa kraljicom Elizabetom na tradicionalnom božićnom ručku.

A prošlog meseca, baštovan i kućepaziteljka su dali otkaz Kejt i Vilijamu nakon samo 5 meseci rada.

Tamo je sve počelo: Vilijam i Kejt skupljali sredstva za univerzitet na kojem su se upoznali! (FOTO)

"Osoblje se žalilo da je imanje poput bilo koje druge kuće porodice srednje klase, a ne kraljevsko", otkrio je izvor. U prilog celoj priči ide i izjava portparola Čarlsovog imanja, koji je na pitanje kada je prestolonaslednik poslednji put video unuka izdao zvanično saopštenje: "Nećemo da komentarišemo privatna pitanja. Njegovo kraljevsko visočanstvo uživa u odličnom odnosu sa svojim unukom".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs