Nisu mogle da veruju

Kako je Brus priznao ćerkama da postaje žena: Skandal u porodici Kardašijan-Džener!

Vest o tome kako slavni Olimpijac menja pol krasi naslovne strane već mesecima, a u novom serijalu rijalitija on to i saopštava
Šuška se
12:50h Autor:
Kako je Brus priznao ćerkama da postaje žena: Skandal u porodici Kardašijan-Džener!
Foto: Profimedia

Brus Džener sazvao je porodično okupljanje i prekinuo višemesečne glasine o tome kako menja pol. Sastanak se održao u Kortninoj kući u Kalabasasu, a sve ćerke bile su prisutne.

Kim je velikodušna, Kortni najveća stipsa: Spremačica otkrila tajne porodice Kardašijan!

Kamere su bile tu da zabeleže emotivni i šokantni trenutak priznanja slavnog Olimpijca, a porodična drama emitovaće se u novom serijalu rijalitija U korak sa Kardašijanima.

Foto: AP
Foto: AP

US Weekly objavio je da je Brus (65) bio svestan činjenice kako kruže glasine o njegovim fizičkim promenama i da je bilo vreme da to i prizna svojoj porodici. "On je bukvalno počeo razgovor sa - Hej, ljudi, ja postajem žena, ali siguran sam da ste to već shvatili", rekao je neimenovani izvor za časopis.

Šer želi da obnovi vezu sa Brusom Dženerom: Odgovara ga od operacije promene pola!

Brus već duže vreme lakira nokte i pušta svoju kosu, a u januaru prošle godine išao je na operaciju Adamove jabučice.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Njegove ćerke bile su iznenađene kada su čule priznanje. Kendal (19) i Kajli (17) rekle su ocu da samo žele da bude srećan, iako ne razumeju njegovu odluku u 65. godini života.

Brus Džener odabrao žensko ime: Zovite me Bridžit!

Kloi (30) nije biila šokirana jer je već ranije posumnjala šta se dešava. Najrazočaranije bile su ubedljivo Kim (34), Kortni (35) i Kris Džener. Kim je bila zabrinuta kakav će uticaj to ostaviti na Kendal i Kajli kada im se otac pojavi u suknji. Kortni koja ima troje dece, ne želi da zna šta Brus radi.

Foto: AP
Foto: AP

Od svih članova porodice, njegova bivša žena Kris Džener (59) daje mu najmanje podrške. Ona se oseća izdanom jer ne poznaje čoveka sa kojim je živela toliko godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs