Šokantno priznanje

Ana Marija Žujović o seksu sa Vladimirom: Bilo je očajno, odrađivala sam ga!

Najveći moj problem je što te nisam zavolela posle tih deset meseci i što nam je seks očajan, priznala je Ana Marija svom bivšem suprugu
Šuška se
08:02h Autor:
Ana Marija Žujović o seksu sa Vladimirom: Bilo je očajno, odrađivala sam ga!
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Ana Marija Žujović je, pre nego što ju je Vladimir Stanojević pretukao, bila nezadovoljna seksom s njim, zbog čega je planirala da ga ostavi.

U javnost je dospela SMS prepiska između voditelja i fitnes instruktorke u kojoj stoji da Žujovićeva glumi uživanje tokom seksualnih odnosa s Vladom i da želi da ga napusti, što se dešavalo samo nekoliko dana pre nego što je dobila batine.

Tužilaštvo odlučilo: Vlada Stanojević krivično odgovara za prebijanje Ana Marije!

"Najveći moj problem je što te nisam zavolela posle tih deset meseci i što nam je seks očajan. U seksu našem to nisam ja. Odrađujem ga. Nemam tu strast i emocije koje postoje s tvoje strane", napisala je Ana Marija Vladi, na šta joj je on u neverici odgovorio:

"Kako je seks očajan? Pa uživala si, video sam, osetio sam to", pokušavao je da je ubedi Stanojević, ali ona se držala toga da joj ne prija da vodi ljubav s njim.

Nakon što se suočio s teškim saznanjem, voditelj je već u sledećoj poruci doživeo novi šok - Ana Marija mu je priznala da u suštini nije želela ni svadbu s njim. Na njegovo zaprepašćenje i pitanje zašto je htela da se venčaju ako ga ne voli i ne odgovara joj u krevetu, fitnes instruktorka mu je odgovorila:

"Kad si me verio, moje prvo pitanje je bilo ko sve zna, a kad sam shvatila da svi znaju, nisam mogla da kažem "ne", mogla samo sam da odugovlačim sa svadbom. Vidiš da i ne živimo zajedno", navela je Ana Marija.

Vlada ju je, valjda utučen ovim rečima, ali i dodatno podstaknut ljubomorom, pretukao samo nekoliko dana kasnije.

Ana Marija Žujović doživela spontani: Posledica Vladimirovih batina!

"Pukao sam. Nisam mogao da se pomirim s tim da te gubim, a gubio sam te, bilo je izvesno da je došao kraj. Nisam mogao da te pustim, previše sam te voleo", napisao joj je nakon incidenta, a ona mu je, puna gorčine, odgovorila:

"Zato si mogao da mi uništiš život, a znaš da do prevare nikad nije došlo", napisala mu je Ana.

Ana Marija Žujović: Vladimir me je ucenjivao golim slikama!

Tražila zabranu prilaska

Ana Marija Žujović juče je u pratnji majke posetila Centar za socijalni rad, gde je dala izjavu. Žujovićeva je u ovoj državnoj ustanovi popunila i zahtev da se odredi zabrana prilaska Vladimiru Stanojeviću i to priključila već podnetoj tužbi za određivanje mere zaštite od nasilja u porodici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs