Osvete ne prestaju

Ana Marija Žujović: Vladimir me je ucenjivao golim slikama!

Nakon gostovanja u jutarnjem programu, govorio mi je da ćutim, da se ne oglašavam i da onda ništa neće izaći u medije - kaže fitnes prvakinja
Celebrities
20:40h Autor:
Ana Marija Žujović: Vladimir me je ucenjivao golim slikama!
Foto: Facebook / Ana Marija Žujović

Voditelj Vladimir Stanojević našao je način da se osveti bivšoj supruzi Ana Mariji Žujović, koja ga je optužila za spontani pobačaj, koji se dogodio nekoliko dana pošto ju je on brutalno pretukao.

Slike gole fitnes instruktorke juče su preplavile portale, a ona time nije bila iznenađena jer, kako kaže za Kurir, to je i očekivala jer ju je Vlada baš tim fotkama ucenjivao.

"To su fotografije koje sam lično slala Vladimiru dok smo bili vereni. Danima me je ucenjivao da će vam ih poslati ako ne demantujem sve što škodi njegovoj reputaciji", rekla je za Kurir Ana Marija i otkriva dalje razloge zbog kojih je plasirao eksplicitne slike u javnost.

OVDE saznajte koja je konačna odluka Tužilaštva u slučaju Ana Marije Žujović i Vlade Stanojevića!

"Nakon gostovanja u jutarnjem programu, govorio mi je da ćutim, da se ne oglašavam i da onda ništa neće izaći u medije. Posle informacije o gubitku bebe, koja je osvanula kod vas u novinama, rešio je da mi se osveti na najbedniji mogući način. Hvala mojim prijateljima i porodici na podršci da istrajem u svemu što mi takozvani džentlmen priprema u javnosti. Eto na šta je čovek spreman kad sazna da ga zakon i sopstvena nedela teraju u zatvor. Nek mu je sa srećom", kaže Ana Marija.

Foto: Instagram / Vladimir Stanojevic
Foto: Instagram / Vladimir Stanojevic

Žujovićeva je lekarske nalaze o gubitku bebe prosledila svom advokatu, koji će i ovu okolnost uneti u privatnu tužbu, koju sastavlja protiv voditelja.

Nikolija Jovanović izgubila bebu! Više saznajte OVDE.

Vladimir, sa druge strane, tvrdi da on nije objavio kompromitujuće fotografije bivše žene.

"Niti mi je ikad slala svoje golišave slike, niti sam je ja slikao. Nemam nikakve veze s tim, ko zna otkad te slike datiraju. Što se tiče tužilaštva i priče da me krivično gone, meni iz tužilaštva ništa nije stiglo, što znači da nije podneta prijava. Na kraju svega ona će morati da dokaže mnoge stvari koje je plasirala u medije i optužbe koje je izrekla na moj račun bez ikakve osnove i dokaza", kaže Stanojević.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs