Ogorčena

Ana Marija Žujović besna: Umesto na sud, Vlada Stanojević ide u rijaliti!

Neka se posle niko ne pita zbog čega žene ne prijavljuju nasilje godinama i trpe ga. To je zato jer ih institucije ne štite - revoltirano je rekla fitnes instruktorka
Celebrities 20.08.2015. - 19:30h Autor: Kurir
Foto: Instagram

Voditelj Vladimir Stanojević koji je pretukao bivšu verenicu Ana Mariju Žujović, biće jedan od učesnika nove sezone rijaltija Farma, koja s emitovanjem kreće 28. avgusta.

 

"Stvarno mi nije jasno kako će moći da učestvuje u rijalitiju i kako je prihvatio poziv. Pored suđenja za nasilje, on ima i tužbu koju sam ja privatno podnela. Šta će da radi, da kaže sudiji da je u Lisoviću u rijalitiju i da ne može da dođe?! Da je pobegao na Farmu od suda?! Svašta", izjavila je Ana Marija i otkrila:

 

"Prethodno saslušanje otkazano je zbog pada sistema u sudnici, o čemu sam već pričala. Sledeće je zakazano za 1. oktobar, a tada će Farma uveliko trajati. Nadam se da će njegov advokat imati dobro objašnjenje za izostanak sa saslušanja", rekla je ona.

 

Vlada Stanojević: Tužiću Ana Mariju za sve laži!

 

Foto: Kurir / Marina Lopičić
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Voditelj je i leto proveo van Beograda. Prvo je dvadesetak dana uživao na Kubi, a zatim u Budvi. Trenutno je u Beogradu i navodno se priprema za novu sezonu gledanog rijalitija.

 

Žujovićeva je prokomentarisala da je ne zanima gde je Vlada, niti šta radi, ali je kritikovala pravosudni sistem naše zemlje koji ne brine o žrtvama porodičnog nasilja.

 

"Ne zanima me kako provodi vreme, ali ne mogu da se ne zapitam da li je to poruka ženama koje trpe nasilje, a nemaju hrabrosti da ga prijave. Muškarac koji pretuče ženu mesecima nakon toga ne biva osuđen, može da propušta ročišta i ni na jedan način nije sankcionisan. Štaviše, može opušteno da putuje, lumpuje i provodi se po popularnim letovalištima. Neka se posle niko ne pita zbog čega žene ne prijavljuju nasilje godinama i trpe ga. To je zato jer ih institucije ne štite", rekla je fitnes intruktorka za Svet.

 

Mina Lazarević zabranila da se govori o njenom mužu: Odustala od krivične prijave!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...