Odlučan

Vlada Stanojević: Tužiću Ana Mariju za sve laži!

Voditelj posle svega želi da skine ljagu sa sebe i dokaže ljudima da su optužbe koje je Žujovićeva iznela u javnost potpuno neistinite
Šuška se
10:10h Autor:
Vlada Stanojević: Tužiću Ana Mariju za sve laži!
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Voditelj Vladimir Stanojević, koji je pre tri meseca pretukao svoju suprugu Ana Mariju Žujović, odlučio je da sada on protiv nje podnese tužbu za sve za šta ga je u proteklom periodu optuživala u medijima.

Naime, voditelj je odlučio da sudskim putem dokaže da je Žujovićeva slagala da je bila trudna u trenutku kad ju je tukao, te da je zbog batina izgubila bebu. Stanojevića je, kako saznajemo, na ovaj korak podstakla činjenica da Ana Marija tužilaštvu nije dostavila nikakve dokaze o pobačaju, što samim tim dovodi u pitanje njene tvrdnje da je bila u drugom stanju.

Vlada posle svega želi da skine ljagu sa sebe i dokaže ljudima da su optužbe koje je Žujovićeva iznela u javnost potpuno neistinite.

Preboleo Ana Mariju - Vlada Stanojević smuvao Topalkovu ćerku!

"Tužiću je za uvredu časti i za sve za šta me je optuživala. Ni za šta nije imala dokaze, iako je uredno u novinama izjavljivala da ih ima. Podneću tužbu i zato što me je optužila da sam je ucenjivao golišavim fotografijama, kao i za nepostojeće dete", potvrdio je naša saznanja Stanojević.

S druge strane, Ana Marija i dalje tvrdi da je ona žrtva i da nema za šta da odgovara:

Foto: Kurir / Zorana Jevtić
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

"Rado ću se odazvati „pozivu“ jer on mene nema za šta da tuži, svi dokazi su predati sudu, a za sve ostalo nemam komentar", poručuje fitnes instruktorka.

Kako dalje saznajemo, bivši ljubavnici sastaće se na sudu početkom maja, kad će Vladimir biti saslušan povodom fizičkih povreda koje je naneo bivšoj verenici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs