Obožavaju se

Madona: Kanje Vest je predivni nered od čoveka, volim ga!

Ne mogu da se složim sa Kanjeom. Koja je svrha borbe za nekoga? Mislim da ponekad shvata stvari preozbiljno - kaže pevačica
Celebrities
15:26h
Foto: AP

Prilikom jednog intervjua, planetarno popularna pevačica Madona osvrnula se i na ispad Kanje Vesta na dodeli Oskara, o kom se danima pisalo. Ona je tom prilikom i javno dala savet suprugu starlete Kim Kardašijan:

 

"Ne idite na dodele nagrada da tražite pravdu. To je kao da tražite iglu u plastu sena. Ja se nikada ne uzbuđujem na dodelama nagrada oko toga ko je šta dobio, jer, iskreno smatram da to nije važno", rekla je pevačica i dodala:

 

"Ne mogu da se složim sa Kanjeom. Koja je svrha borbe za nekoga? Mislim da ponekad shvata stvari preozbiljno", istakla je slavna pevačica.

 

Kim je velikodušna, Kortni najveća stipsa - Spremačica otkrila tajne porodice Kardašijan!

 

Foto: Reuters / Kanje Vest
Foto: Reuters / Kanje Vest

Inače, nije tajna da se Madona i Kanje vole, a nedavno su i sarađivali na singlu za njen novi album.

 

"On ne može da se promeni. Nema filtere koje drugi ljudi imaju. On mora nešto da izbrblja. Ali, ima i genijalne ideje, ako ga možete naterati da dovoljno dugo na vas obraća pažnju. Mislim da je potreban svetu muzike, jer su svi tako politički korektni. Ne slažem se sa svim što kaže ili uradi, ali, on je jedan predivni nered. Volim ga", zaključila je Madona.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...