Nova biografija otkriva

Princ Čarls više ne oseća krivicu zbog Dajanine smrti: Žali samo zbog jedne stvari!

Ono što Čarlsa muči je to što je on taj koji je Dajanu uveo u kraljevsku porodicu i u život sa kojim ona nije mogla da izađe na kraj, izjavio je izvor sa britanskog dvora

Vip priča
12:26h Autor:
Princ Čarls više ne oseća krivicu zbog Dajanine smrti: Žali samo zbog jedne stvari!
Foto: Profimedia

Britanskom princu Čarlsu još uvek teško pada što je princezu Dajanu uveo u svet monarhije, sa kojim ona nije mogla da se nosi. Međutim, britanski prestolonaslednik više ne oseća krivicu za njenu smrt, otkrio je dugogodišnji radnik na dvoru.

Ovako izgleda brat vojvotkinje od Kembridža: Džejms je najmlađi član porodice Midlton! (FOTO)

foto: Profimedia

"Kada je Dajana poginula, Čarlsu je bilo teško zbog svega što je prethodilo tom tragičnom događaju 1997. godine. Ali on više ne oseća krivicu za njenu smrt, jer je prihvatio da nije imao ništa sa tim s kim je ona i gde bila u to vreme. Ono što ga muči, međutim, je to što je on taj koji je Dajanu uveo u kraljevsku porodicu i u život sa kojim ona nije mogla da izađe na kraj", izjavio je za Daily Mail izvor sa dvora.

Pošto mu prvi brak nije uspeo, sa Kamilom Parker Boulz se trudi da sve radi kako treba, dodao je izvor. Čarlsova prošlost, ali i budućnost su ponovo došli u žižu javnosti zbog neautorizovane biografije pod nazivom "Čarls: Kraljevo srce" (Charles: The Heart of A King).

Princ Čarls nema dovoljno novca za razvod: Kada bi ostavio Kamilu, porodica bi bankrotirala!

U knjizi se navodi da je princ sa svih strana osećao veliki pritisak - od Dajane, njegovih roditelja i štampe. Autorka knjige, novinarka magazina Times Ketrin Majer takođe tvrdi da je kraljica Elizabeta zabrinuta za budućnost monarhije pod Čarlsovom vladavinom. Naime, Elizabeta smatra da bi njegov aktivizam po pitanju životne sredine, između ostalog, mogao da donese "novi model vladavine".

"Definišući svoju ulogu prestolonaslednika, princ je nagovestio redefinisanje monarhije. Nekolicina zaposlenih u Bakingemskoj palati, kao i sama kraljica, strahuju da monarhija neće uspeti da podnese šok od takve novine", navodi se u knjizi.

Skandal na britanskom dvoru: Sin kraljice Elizabete II imao seks sa maloletnicom (17)!

Majer je dodala da joj je Čarls rekao da je zabrinut za probleme koji se tiču Velike Britanije u dalekoj budućnosti.

"Bavim se samo najtežim pitanjima, jer želim da skrenem pažnju na njih i da stvorim nadu tamo gde je nema. Interesuju me buduće generacije. Ali problem je u tome da, ako gledate toliko daleko, ljudi ne znaju uvek čime se trenutno bavite", izjavio je Čarls ovoj novinarki.

Kejt, Vilijam i mali Džordž odleteli na Karibe: Ovde će proslaviti 60. rođendan bake Kerol! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs