Ni njih nisu zaobišle

Kim Kardašijan, Pamela Anderson, Alek Boldvin: Poznati koji pate od ozbiljnih bolesti!

Još 2009. godine u javnost je dospela informacija da Majli Sajrus pati od tahikardija, odnosno ubrzanog rada srca - povećan broj otkucaja srca iznad fiziološke granice, obično 100 otkucaja u minuti
Vip priča
10:52h Autor:
Kim Kardašijan, Pamela Anderson, Alek Boldvin: Poznati koji pate od ozbiljnih bolesti!
Foto: Fonet / Reuters

Iako se čini da mnoge slavne ličnosti vode savršen život, kada se "maske" skinu, mnogi od njih zapravo pate od raznih bolesti koje pogađaju i sav "običan" svet. Neki od njih o tome javno govore, drugi se trude se o tome ne piše toliko.

Za neke ličnosti ćete se možda i iznenaditi, prenosi pressroomvip.com.

Šokantno! OVDE pogledajte koje poznate ličnosti imaju urođene deformitete za koje niste znali!

1. Kim Kardašijan

možda za sebe misli da je savršena, ali takva osoba na svetu ne postoji. Doktori su joj još 2011. godine potvrdili da pati od psorijaze. Ovu kožnu bolest karakteriše pojava specifičnih mrlja ružičaste boje, prekrivenih belim ljuskicama, primarno lokalizovanih na trupu, laktovima, temenu i kolenima.

2. Još 2009. godine u javnost je dospela informacija da Majli Sajrus pati od tahikardija, odnosno ubrzanog rada srca - povećan broj otkucaja srca iznad fiziološke granice, obično 100 otkucaja u minuti. "Tip tahikardije koji imam nije opasan. Ne može da me ugrozi, ali mi smeta. Ne postoji trenutak kada sam na bini, a da ne mislim na srce", rekla je pevačica za MTV.

Nikada ne biste pomislili da su nekada bili zajedno - OVDE pogledajte 9 iznenađujućih slavnih parova!

3. Slavnoj plavuši Pameli Anderson dijagnostifikovan je Hepatitis C, vrsta upalne bolesti jetre koju uzrokuje virus. "To je strašno. Ali u poslednje vreme se osećam sjajno. Iz nekog razloga, moja jetra postaje sve zdravija", rekla je glumica za US Weekly nedeljnik.

OVDE pogledajte kako Ivana Španović leči umor i nervozu!

4. Čuvenoj pevačici i dobitnici Gremi nagrada, Toni Brekston već kada je imala 15 godina dijagnostifikovan je Lupus i APS, autoimuna bolest koja uzrokuje da telo proizvodi antitela koja se bore protiv inače zdravih, normalnih delova ćelijske membrane i krvi. Njen stric je preminuo od ove opake bolesti.

OVDE saznajte koje su slavne dame dobile bitku sa rakom!

5. Alek Boldvin je 2011. godine u razgovoru za New York Times javnosti otkrio da pati od Lajmske bolesti. Reč je o bakterijskoj infekciji koja se širi preko ujeda krpelja. Širenje infekcije može da dovede do zapaljenja mozga i moždanih ovojnica, a može da zahvati i nerve u lobanji, kao i periferne nerve, srce, strukture oka, zglobove, tetive...

6. Slavni holivudski glumac Tom Henks od svoje 36. godine živi sa dijabetesom, a nedavno mu je dijagnostifikovan dijabetes tipa 2.

OVDE saznajte više o drevnoj istočnjačkoj metodi lečenja koja čini čuda po zdravlje!

7. Sinu Ozija Ozborna, Džeku Ozbornu, u junu 2012. godine pojavili su se prvi simptomi multiple skleroze - neurodegenerativno oboljenje i autoimuna bolest koja prvenstveno „napada“ belu masu centralnog nervnog sistema.

8. Slavni australijski glumac Hju Džekmen se po treći put u toku godine dana bori sa rakom kože. Džekmen je od samog početka na programu lečenja, ali se bolest uporno vraća. On je jedna od onih slavnih ličnosti koje javno govore o tome, te se trudi da na taj način utiče na javnost da se štite od sunca i vode računa o svom zdravlju.

OVDE saznajte kojih pet stvari treba da radite kako ne biste oboleli od Alchajmera.

9. Mlada holivudska zvezda Sara Hajlend, možda najpoznatija po svojoj ulozi u seriji "Moderna porodica", bori se sa bolešću bubrega još od detinjstva. Kada je imala samo devet godina, dijagnostifikovan joj je nepravilan razvoj bubrega. Pre dve godine, tačnije 2012, išla je na transplataciju, a donor joj je bio njen otac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs