Nakon 10 godina

Petra Nemcova na mestu gde joj je poginuo verenik: Počast nastradalima u cunamiju! (FOTO)

Danas 35-godišnja manekenka tada je zadobila unutrašnje povrede i nekoliko slomljenih rebara, ali njen verenik nije bio te sreće. Bili su to teški dani za češku lepoticu, koja se prisetila i trenutka kada je letovalište poklopio vodeni zid
Vip priča
11:02h Autor:
Petra Nemcova na mestu gde joj je poginuo verenik: Počast nastradalima u cunamiju! (FOTO)
Foto: Instagram / Pnemcova

Slavna lepotica Petra Nemcova u cunamiju koji je uništio Tajland pre deset godina izgubila je verenika Sajmona Atlija. Petra se vratila na mesto nesreće gde je odala počast svima koji su izgubili svoje živote.

Danas 35-godišnja manekenka tada je zadobila unutrašnje povrede i nekoliko slomljenih rebara, ali njen verenik nije bio te sreće. Bili su to teški dani za češku lepoticu, koja se prisetila i trenutka kada je letovalište poklopio vodeni zid.

"Videla sam kako ljudi trče i vrište, u drugoj sekundi voda je naglo ušla u apartman i razbila prozore. Do tada nikada nisam ni čula za cunami. To iskustvo podstaklo me je da pomažem drugima. Tada nisam mogla da pomognem nikome jer nisam imala izbora, sada imam taj izbor", rekla je Petra za NBC.

Lepotica se angažovala i osnovala humanitarnu fondaciju "Happy Hearts Charity" koja je sagradila 100 novih škola na opustošenom prostoru.

"Cunami mi je dao mnogo darova, a jedan od njih je svest o tome koliko sam srećna", rekla je Petra koja je u maju ove godine objavila da je u vezi sa Loranom Lamotom, bivšim ministrom Haitija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs