Iščekivanje završeno

Mihrimah rodila sina: Dečak se zove Ali Demir!

Mlada turska glumica Pelin Karahan, Mihrimah iz Sulejmana Veličanstvenog, rodila je sina kome su ona i ponosni tata Bedri Guntaj ime odabrali čim su saznali pol bebe
Celebrities
09:06h Autor:
Mihrimah rodila sina: Dečak se zove Ali Demir!
Foto: Instagram

Iščekivanje je završeno, Pelin Karahan je 27. decembra 2014. godine uveče konačno u naručje prihvatila sinčića kome su ona i njen muž Bedri Guntaj dali ime Ali Demir, prenosi Story.rs.

Nekoliko dana pre porođaja lepa glumica, koju naši gledaoci znaju kao Mihrimah, jedinu ćerku sultana Sulejmana i sultanije Hurem, izjavila je kako planira još dece i da joj intuicija kaže da će i drugo biti sin.

Bedri Guntaj i Pelin venčali su se 26. juna 2014. godine, po specijalnom odobrenju suda, jer se glumica u novembru 2013. godine nakon dve godine braka razvela od Erdinča Bekiroglua, instruktora fitnesa, a po turskom zakonu žena novi brak može da sklopi tek 300 dana nakon razvoda, osim u izuzetnom slučaju.

OVDE pogledajte kako Hurem izgleda bez trunke šminke!

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Kod Pelin je bio izuzetan slučaj. Naime, bila je u petom mesecu trudnoće, ali je ipak strepela od odluke. Srećom, problema nije bilo pa je mladi par krajem juna upriličio toliko raskošnu svadbu da su mediji prokomentarisali kako se udala Huremina ćerka a ne Pelin, te da je brak sklopljen samo zbog trudnoće. Pelin je na te priče odmah reagovala.

"Celog života tražila sam muškarca na kojeg bih mogla da se oslonim. Sad sam ga našla i udala se za njega", otovo ljutito je objasnila devojka čiji su se roditelji razveli kad je imala jedva šest meseci, a nakon toga sa ocem se srela samo još jednom, kada je već imala 17 godina.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

"Bedri i ja smo išli u istu tretanu. Sa društvom sam često igrala odbojku, a kako sam umela da se bacam za loptom, kolena su mi bila u modricama, pa su me prijatelji opominjali da nabavim štitinike. Bedri je to čuo pa mi je jednog dana poslao kratku poruku - Nabavio sam ti štitnike. To me je oborilo s nogu. Mogao je da me pozove na večeru, kupi skup poklon, a on je pokazao da brine o meni. Ne znam da li je to uradio promišljeno ili spontano, tek upalilo je", ispričala je Pelin.

"Odrasla sam uz majku, već dugo se sama izdržavam i pomažem porodicu. I nikada mi nijedan momak nije rekao - Opusti se, ja sam tu. To je učinio samo Bedri. Prvi put se u mom životu pojavio neko ko misli o meni", dodaje ona.

I tako je teretana i drugi put odigrala važnu ulogu u životu mlade glumice. Ipak, nije lako prihvatila njegov poziv na večeru.

OVDE pogledajte sa kim se ženi Bali beg!

Foto: Instagram
Foto: Instagram

"Neko vreme sam izmišljala izgovore, a kako je on bio uporan, rešila sam da mu pružim priliku. Oženiću se tobom, rekao mi je te večeri. Nasmejala sam se. Bila sam zadovoljna svojim životom i samoćom i nisam želela nikoga pored mene. Ipak, tri dana kasnije bili smo par. Nije to bila ljubav na prvi pogled. Bedrija sam počela da volim kako sam ga upoznavala. Nepun mesec kasnije sa službenog puta iz Hongkonga vratio se sa prstenom. Ne znam zašto, ali nisam rekla "ne" kad me je zaprosio. On je čovek sa kojim mogu da delim i sreću i brige. Znam da je naš brak došao mnogo brzo nakon mog razvoda, ali kad sam već našla pravu osobu, nisam htela da je izgubim. Zapravo, planirali smo da sačekamo godinu dana, ali kad nam se već desilo dete ljubavi, poželeli smo da osnujemo svoju porodicu", otkrila je Pelin i dodala da je u svakom pogledu spremna za tu ulogu.

"U kuhinji se odlično snalazim, a posebno sam spretna u pripremi kolača i torti. Volela bih da kroz desetak godina, kad se zasitim glume, otvorim poslastičarnicu. Osim toga, pripremam i izložbu svojih slika jer se već dugo relaksiram slikanjem gejši".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs