Otvorila dušu

Ana Ivanović pored jelke na plaži Dubaija: Nedostaje mi da Božić proslavim u Beogradu! (FOTO)

Trudim se da svojim fanovima odgovorim na što je više moguće zahteva, a posebno uživam na modnim fotografisanjima jer je to prilika da izađem iz sportske opreme i osećam se ženstvenije - rekla je teniserka
Vip priča
17:02h
Ana Ivanović pored jelke na plaži Dubaija: Nedostaje mi da Božić proslavim u Beogradu! (FOTO)
Foto: Instagram

Najlepša teniserka sveta Ana Ivanović boravi u Dubaiju, gde se priprema za predstojeću sezonu, koja startuje već u prvim danima januara u Australiji.

Srpska sportistkinja, kojoj je godinu na izmaku, pored uspeha na terenu, obeležila i veza koju je letos započela s kapitenom nemačke fudbalske reprezentacije Bastijanom Švajštajgerom, o mnogim temama progovorila je u ekskluzivnom intervjuu za novogodišnji dvobroj magazina Story.

Kako su Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger proslavili njen rođendan u Beogradu, pogledajte OVDE.

Ivanovićeva govori o trenucima kad se oseća usamljeno i otkriva da tada sluša domaću muziku, jer samo uz nju može da izleči nostalgiju. Ono što bi volela je da za praznike nekad bude kod kuće.

"Nedostaje mi da Božić proslavim u Beogradu" - poručila je Ivanovićeva.

OVDE pogledajte Anu Ivanović kao Merlin Monro - U beloj haljini bez leđa se oprostila od Singapura!

Peta teniserka sveta opisuje i kako je naučila da prihvati poraz i navodi svoje želje za 2015. godinu. Osvrnula se i na proslavu svog 27. rođendana 6. novembra u Beogradu, kojoj je, pored njenog brata Miloša i najbližih prijatelja, prisustvovao i njen dečko Švajnštajger. Istakla je da joj rodni grad mnogo nedostaje, kao i ljudi koje voli, ali i da je trenutno veoma srećna van terena.

"Trudim se da svojim fanovima odgovorim na što je više moguće zahteva, a posebno uživam na modnim fotografisanjima jer je to prilika da izađem iz sportske opreme i osećam se ženstvenije" - rekla je Ana.

Ona je otkrila kako na sva putovanja vodi svog fizioterapeuta, koji vodi računa o njenom telu, i da konstantno praktikuje istezanje, masaže i tretmane u ledenim kadama.

Masaža ove tačke čini čuda za lepotu, zdravlje i vitku liniju - Upoznajte drevnu istočnjačku metodu lečenja!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs