Kralj imitacija

Bane Mojićević: Život je izrežirao da muzika postane moja profesija!

Oduvek sam voleo da igram, pevam i sviram. Ipak, u nekom trenutku sam se preorijentisao na košarku i mislio sam da ću se time baviti - kaže pevač
Vip priča
02:36h Autor:
Bane Mojićević: Život je izrežirao da muzika postane moja profesija!
Foto: Kurir

Uz prvu kafu, u društvu voditelja emisije Naxi radija, glumca Žarka Stepanova, Bane Mojićević je slušaoce razbudio sjajnim imitacijama i otkrio za koje nastupe u TLZP-u se najviše pripremao.

"Imitacije Tome Zdravkovića, Čole i Merlina bile su one u kojima sam se najviše dao. Ta sarajevska priča obeležila je moje učešće u TLZP-u. Ja sam ti ex-yu estrada u malom" - kroz smeh je konstatovao Bane.

Skandal uoči finala TLZP - Zašto je Marija mihajlović razbesnela Grand i TV Prvu, saznajte OVDE.

Na pitanje uz koju pesmu je propevao, dao je zanimljiv odgovor.

"To već sigurno bolje znaju moji roditelji, ali mislim da sam sa nepune tri godine pevao Ja sam cvetak, zanovetak. To i naravno dečije pesmice i songove iz crtaća. A prvu pesmu koju sam izveo javno, kao pevač, možda je bila Zbog jedne divne crne žene. Slušao sam Miša Kovača, Olivera Dragojevića, Arsena Dedića..." – prisetio se poznati Čačanin.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Popularni pevač istakao je da je muzika bila njegova prva ljubav, ali da je mu je jedan sport zamalo postao glavno zanimanje.

"Sanjao sam o tome da ću se baviti muzikom. Želeo sam da budem bubnjar i taj instrument sam pravio od svega. Mislim da sam razbio sve šerpe i kutije po kući, i obio sve radijatore. Oduvek sam voleo da igram, pevam i sviram. Ipak, u nekom trenutku sam se preorijentisao na košarku. Mislio sam da ću se baviti košarkom, ali život je izrežirao da muzika postane moja profesija" - rekao je Bane.

A kakvo je iznenađenje produkcija spremila za finale TLZP, saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs