Otvorila dušu

Biljana Tipsarević iskrena: Ne smeta mi da me zovu Jankovom ženom, ali najdraže zvanje mi je mama!

Supruga proslavljenog tenisera kaže da joj ne smeta što je nazivaju njegovom suprugom, jer je veoma ponosna na Janka
Vip priča
22:28h Autor:
Biljana Tipsarević iskrena: Ne smeta mi da me zovu Jankovom ženom, ali najdraže zvanje mi je mama!
Foto: Kurir Arhiva

Modna dizajnerka Biljana Tipsarević i supruga tenisera Janka Tipsarevića srećna je što joj poslovna karijera blista, ali ne krije ni da joj je Janko mnogo pomogao u tome.

Biljana napominje i da brak sa Jankom od nje zahteva veću odgovornost i brigu.

OVDE pročitajte ispovest Lepe Brene o odnosu sa Bobom Živojinovićem - Otvorila dušu!"Brže se čuje za ono što radite kada pored sebe imate uspešnog muškarca čijim se rezultatima ponosi cela nacija. Ali, sa druge strane nisu vam dozvoljene ni najmanje greške. Zato, pre nego što sam počela da se bavim modom, završila sam italijansku akademiju za modni dizajn, i to kad sam već imala master diplomu Fakulteta tehničkih nauka i godinama radila u struci" - kaže Biljana.

Ona napominje i to da joj posao mnogo znači, ali da je ispred svega bitna porodica, njihova ljubav i podrška:

"Porodica je uvek na prvom mestu, a poslu se predajem koliko stignem. Žena mora da pronađe balans, da bude neizmerna podrška suprugu, maksimalno posvećena majka, ali i da ima svoj posao, što iziskuje dobru organizaciju i pomoć. Ponosna sam na supruga i nikada nisam bežala od toga da me neko oslovi kao Jankovu suprugu. Drago mi je kad me tako oslovljavaju, ali ipak najdraže zvanje mi je Emilina mama i na to sam najponosnija" - kaže majka desetomesečne devojčice.

Kako Janko Tipsarević uči ćerkicu da vozi, pogledajte OVDE - neodoljivo!

O svom suprugu Biljana misli samo najbolje:"Znam koliko je Janko pažljiv, nežan i pun ljubavi prema svima, tako da nisam iznenađena što je divan otac" - istakla je Biljana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs