"Zar ti ne znaš ko sam ja?!" Bahati pevač uhapšen, ali pakao je počeo kada je odveden u stanicu

Džastin Timberlejk uhapšen je juče jer je vozio u pijanom stanju. Da stvar bude gora, mladi policajac pojma nije imao ko je on

Vip priča
"Zar ti ne znaš ko sam ja?!" Bahati pevač uhapšen, ali pakao je počeo kada je odveden u stanicu
Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Pevač Džastin Timberlejk (43) uhapšen je juče jer je vozio pod dejstvom alkohola. Policajac koji ga je priveo "bio je toliko mlad da nije znao ko je Džastin Timberlejk i nije prepoznao njegovo ime čak ni kada mu je to pevač rekao," kaže izvor.

"Oči su mu bile staklaste i krvave, iz daha je dopirao jak miris alkohola, nije bio u stanju da se skoncentriše, imao je usporen govor, bio je nesiguran pri hodu i loš na svim standardnim testovima trezvenosti," piše u sudskim spisima.

Slika Džastina Timberlejka iz pritvora, koja je u momentu obišla svet, to i potvrđuje.

Džastin Timberlejk
foto: Sag Harbor Police Department / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pričao je policajcima kako je popio samo jedan martini, te da je vozio prijatelje kući. U policijskoj stanici je odbio da se testira na alkohol, a naveo je da je njegovo zanimanje "profesionalno" te da je "samo zaposlen".

Za pevača je veći šok bio taj što u policijskoj stanici niko nije znao ko je on. S obzirom da je počeo vrlo rano, još kao Diznijeva zvezda, njegova karijera se ubrzano razvijala pogotovo kada je ušao u vezu sa Britni Spirs.

2000ih on je bio jedan od najaktuelnijih pevača, što u solo karijeri što sa bendom.

Džastin Timberlejk
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Godinama se već bori da opet skrene pažnju na sebe, a jedino po čemu je poznat poslednjih par godina su skandali u privatnom životu.

Naime, pre par godina je uhvaćen sa koleginicom sa seta, a s obzirom da je oženjen čovek, momenti su ga delili od razvoda sa glumicom Džesikom Bil.

Par je odamh nakon pomirenja dobio još jedno dete, ali situacija se u braku i nije nešto promenila.

Džastin Timberlejk
foto: Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia

Drugi veći skandal desio se kada je izašla knjiga Britni Spirs u kojoj ona tvrdi da je bila trudna dok se zabavljala sa Džastinom, te da je on insistirao da ona abortira. Podsetimo, u to vreme oboje su tvrdili da su položili test nevinosti, te da se čuvaju za brak.

Dok se bura oko Džastina diže, njegova žena Džesika Bil sve ignorište i u javnosti se pojavljuje uzdignute glave, kao da se to nje ne tiče.

1 / 12 Foto: Reuters
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs