"NJENO LICE GOVORI DA MU PRELJUBI NIKAD NEĆE OPROSTITI! DETE NIJE REŠILO PROBLEM": Obožavaoci mole pevača da se RAZVEDE

Džastin Timberlejk se više nikako ne odvaja od Džesike Bil, svoje supruge, ali njihovi obožavaoci su primetili nešto što nije baš normalno

Vip priča
"NJENO LICE GOVORI DA MU PRELJUBI NIKAD NEĆE OPROSTITI! DETE NIJE REŠILO PROBLEM": Obožavaoci mole pevača da se RAZVEDE
Foto: Profimedia

Džastin Timberlejk kao da upada iz jedne krizne situacije u drugu, a sve je počelo pre 2 godine kada je uhvaćen kako se "mazi" sa koleginicom sa seta. Na naslovnim stranama svih medija eksplodirale su fotografije na kojima je sa koleginicom i na kojima se jasno vidi kako je intiman sa drugom ženom.

1 / 7 Foto: Profimedia

I samo što su se glasine stišale, a Džesika i Džastin se pritajili, izbio je novi skandal. Izašla je knjiga Britni Spirs u kojoj je pevačica navela kako je bila trudna sa Džastinom, ali je abortirala jer je "Džastin rekao da nije spreman za bebu, da smo mladi."

Da situacija bude još gora, u tom periodu Džastin objavljuje novi album i navodi da nema nikakvu nameru, nikome da se izvini?!?

Džesika Bil, Džastin Timberlejk
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Na društvenim mrežama ova njegova izjava dočekana je sa negodovanjem. Nakon nekoliko meseci bez pojavljivanja u javnosti, Džastin Timberlejk i Džesika Bil pojavili su se na dodeli Oskara. Pre dodele su čak objavili i video na instagramu na kojem zajedno spremaju užinu za crveni tepih. Međutim, obožavaoci su ispod svih njihovih obajva počeli da pišu sledeće komentare:

"Kao da nisu bliski uopšte," "Izgleda kao da je čitavu noć preplakao,""Na njenom licu piše da mu nikad neće oprostiti," ;"Molim vas, razvedite se!".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs