NEVINU HTEO DA JE NADROGIRA I NATERA NA ORGIJE SA SVIMA: Glumica otkrila BIZARNE detalje o članu kraljevske porodice

Poznata glumica iznela je u javnosti šta se dešavalo u vili američkog milijardera, u kojoj je bio i pripadnik britanske kraljevske porodice. Droga se delila kao da su slatkiši, a orgije su bile obavezne.

Vip priča
Autor:
NEVINU HTEO DA JE NADROGIRA I NATERA NA ORGIJE SA SVIMA: Glumica otkrila BIZARNE detalje o članu kraljevske porodice
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Rebel Vilson tvrdi da ju je jedan član kraljevske porodice pozvao na orgiju podstaknutu drogom u kuću američkog tehnološkog milijardera.

Australijanka nije imenovala o kome se zapravo radi, ali daje tri nagoveštaja: on je muškarac, to se dogodilo 2014. i bio je "petnaesti ili dvadeseti u redu za britanski tron."

U svojim memoarima, "Rebel Rising"(Uspon Rebel), ona govori kako je dobila "pozivnicu u poslednjem trenutku na žurku tehnološkog milijardera" od kraljevskog člana koji je rekao muškom prijatelju: "Treba nam još devojaka."

"Kakva savršena prilika da nađem dečka, pomislila sam."

Prema knjizi, zabava sa srednjovekovnom tematikom održana je na iznajmljenom ranču nedaleko od Los Anđelesa.

Ona kaže da je te noći razgovarala sa milijarderom, koji je takođe neimenovan, ali koji ju je efektivno "odbijao." Na zabavi je, tvrdi ona, bio i bazen pun devojaka obučenih kao sirene.

Zbog prostranosti kuće i njene izolovane lokacije, gostima su dodeljene sobe za spavanje. Glumica opisuje kako je tamo videla maloletnu britansku kraljevsku osobu i drogu kako se otvoreno deli na poslužavnicima.

Vilsonova je napisala: "Gledam britanskog kraljevskog pripadnika dok stalno dižem grudi. Oni su moje najbolje fizičko bogatstvo."

Rebel Vilson
foto: Profimedia

Ona je dodala da se nakon raskošnog vatrometa pojavio još jedan neimenovani muškarac sa poslužavnikom nečega što je ličilo na slatkiše, a što je zapravo bila droga MDMA.

Kada je pitala čemu služe, muškarac je odgovario "O, to je za orgije... orgije obično počinju "otprilike u ovo vreme."

Glumica prenosi svoj šok zbog tog predloga, rekavši: "Sada je komentar Vindzora o tome da treba više devojaka postao mnogo smisleniji."

Vilsonova piše da je u to vreme bila nevina i da se nije mogla otresti osećaja da su zabavu možda snimile skrivene kamere. Ona je rekla da je brzo nakon tog šokantnog saznanja napustila tu zabavu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs