FATALNA PLAVUŠA BILA INTIMNA S ROĐAKOM, SAD ČEKAJU I DETE: Frapirala sve kad se pojavila u javnosti sa stomakom do zuba

Holivudska glumica Emili Atak poznaje budućeg muža već 3 decenije, ni sanjala nije da će baš njemu roditi dete

Vip priča
FATALNA PLAVUŠA BILA INTIMNA S ROĐAKOM, SAD ČEKAJU I DETE: Frapirala sve kad se pojavila u javnosti sa stomakom do zuba
Foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Emili Atak pokazala je svoj sve veći stomak u crnoj večernjoj haljini na crvenom tepihu zabave Vaniti Fera "Zvezda u usponu".

Izgledala je neverovatno, a svoj izgled upotpunila je štiklama sa kaišićima, dok je pozirala pred kamerama pokazujući svoje plave uvojke.

Glumica se prvi put pojavila u javnosti otkako je otkriveno da je njen dečko i otac nerođene bebe, dr Alister Garner, njen polurođak. Ona je u decembru objavila da je trudna iako joj je "preterano" da postane majka.

Emili Atak
foto: Can Nguyen / Shutterstock Editorial / Profimedia

Emili je trenutno u šestom mesecu trudnoće i očekuje svog prvenca u aprilu 2024. Veruje se da se Emili zabavlja sa nuklearnim naučnikom dr Alisterom Garnerom i par je navodno zajedno osnovao dom dok se pripremaju za dolazak bebe. Glumica poznaje Alistera skoro tri decenije jer je njena majka Kejt Robins sestra Alisterove maćehe Džejn Garner. Upoznali su se nakon što je Emilina tetka počela da izlazi sa Alisterovim ocem Stivenom Garnerom.

Emili i Alister su se zbližili u poslednjih 12 meseci. Bilo je to neočekivano, ali njihova porodica je oduševljena zbog njih. Oni su sjajan par i svi su uzbuđeni zbog dolaska njihovog novog člana.

Emili Atak
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Događaj je bio u čast jedine kategorije na EE BAFTA filmskim nagradama za koju je glasala javnost. BAFTA će se održati 18. februara.

U galeriji pogledajte ko je još bio na proslavi.

1 / 9 Foto: Can Nguyen / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs