PRIZOR HARISA DŽINOVIĆA OBNAŽENOG I BEZ ŠEŠIRA ZAPALIO MASU: Nikome nije jasno kako je uspeo da zavede onako lepu MELINU

Jednom prilikom Haris Džinović je uslikan u izdanju koje nikako nije tipično za njega, a fotografija je napravila opštu pometnju na mrežama.

Celebrities
13:30h Autor:
PRIZOR HARISA DŽINOVIĆA OBNAŽENOG I BEZ ŠEŠIRA ZAPALIO MASU: Nikome nije jasno kako je uspeo da zavede onako lepu MELINU
Haris Džinović, Foto: ATA Images

Haris Džinović već decenijama dominira na muzičkoj sceni, od samog početka se izdvojio po izvanrednom glasu, te je ubrzo postao najtraženiji pevač, što se do danas nije promenilo. Međutim, njegov ljubavni život je uvek intrigirao javnost, jer se o njemu gotovo ništa nije znalo.

A onda je sve iznenadio kada se u petoj deceniji skrasio pored 30 godina mlađe Meline. Sa njom je dobio i dvoje dece - Đinu i Kana, a njihovoj ljubavnoj priči su se mnogi divili. Niko nije mogao ni da nasluti da će među njima stvari krenuti po zlu, te da će se sve završiti razvodom nakon 22 godine zajedničkog života.

Melina Džinović, Haris Džinović
foto: ATA Images

Imali su sjajn uticaj jedno na drugo, Melina je postala jedna od naših najcenjenijih modnih kreatorki čije modele nose velike svetske zvezde, dok je Haris nastavio da niže velike hitove, ali u mnogo boljem stilu.

Pevač je svojevremno objasnio od kada i zbog čega je počeo da nosi šešir.

- Ja sam šešir nosio kao klinac, zato što sam više voleo kauboje nego Indijance. I onda kad smo se igrali kauboja i Indijanaca, uvek mi je bio šešir na glavi, i dobro mi je stajao. A i brkove sam pustio veoma rano još u gimnaziji, i eto - tako je i ostalo - istakao je.

Haris Džinović
foto: Kurir Arhiva

Inače, Harisov zaštitni znak je šešir koji uvek nosi, u svakoj prilici je svedeno obučen, a pevača gotovo nikada nismo videli u kupaćem kostimu.

Naime, na interentu kruži jedna njegova fotografija iz mlađih dana na kojoj je pevač u kupaćim gaćama i bez šešira. On je tada pecao ribu i ponosno je pozirao nakon što je imao dobar ulov, a najrazličitiji komentari su se nizali ispod objave na mreži "X".

1 / 6 Foto: ATA Images

"Sad smo sve videli", "Pa ovo je predobro", "Dobar ulov, Harise", samo su neke od opaski, dok je bilo i onih koji su se čudili kako je uspeo da zavede Melinu: "Kako je Melina mogla da se zaljubi u tipa sa ovakvom frzurom", "Bio je zgodan, ali bolje da se ošišao na ćelavo", "Džabe trbušnjaci, kad je sa ovom frizurom izgledao kao deda", glasili su neki od komentara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs