HOĆE LI SE GLUMICA OBUĆI: Zvezda kontraverznog filma na ivici erotike, nikome gola haljina ne stoji kao njoj

Glumica Dakota Džonson pravi je primer nekoga ko uživa u svom telu i zrači samopouzdanjem

Moda
HOĆE LI SE GLUMICA OBUĆI: Zvezda kontraverznog filma na ivici erotike, nikome gola haljina ne stoji kao njoj
Foto: Profimedia

Dakota Džonson proslavila se ulogom u filmu "50 nijansi sive" i čini nam se da od tada nikako da se obuče. U poslednje vreme čak 3 puta smo je videli kako je pokazala ono što je trebalo da sakrije!

Pa se tako na Gala premijeri njenog novog filmskog ostvarenja 'Madam Veb' u kojem igra je glavnu ulogu, glumica pojavila u dugoj, perforiranoj i maltene potpuno providnoj haljini koja je otkrivala njenu ženstvenu lepotu.

Dakota Johnson
foto: Izumi Hasegawa / Hollywood News Wire Inc. / Newscom / Profimedia

Malo pre toga američka glumica Dakota Džonson ulepšala je jednu od najglamuroznijih večeri u Brazilu, karnevalski bal, u kultnoj palati Kopakabana u Rio de Žaneiru. Zvezda je oduševila publiku u izdanju u kom je izgledala zapanjujuće. Imala je haljinu koja nalikuje paukovoj mreži, stoga je još jedanput više otkrila, nego što je pokrila i "elegantno" pokazala donji veš sa tangama dok je pozirala fotografima.

Dakota Džonson
foto: Vogue Brazil/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Međutim ova dama očigledno je veliki fan golotinje i van crvenog tepiha pa smo je tako mogli videti i ispred jednog njujorškog hotela na večeri, a zatim je nastavila na aerodrom u veoma smelom izdanju.

Dakota Džonson
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs