EMINA JAHOVIĆ U 42-OJ IZGLEDA BOLJE OD DUPLO MLAĐIH DEVOJAKA: Pre doručka obavezno pije OVO, a kupa se na POSEBAN način

Dnevna rutina Emine Jahović mnogima deluje vrlo rigorozno, ali zbog nje pevačica izgleda bolje nego ikada!

Lepi & Zdravi
Autor:
EMINA JAHOVIĆ U 42-OJ IZGLEDA BOLJE OD DUPLO MLAĐIH DEVOJAKA: Pre doručka obavezno pije OVO, a kupa se na POSEBAN način
Emina Jahović, Foto: Printscreen Instagram / yaemina

Emina Jahović je nedavno oduvala svećice na rođendanskoj torti, međutim, gotovo niko ne može da poveruje da je pevačica napunila 42 godine! Naime, dobro je poznato da ova zanosna brineta zastzupa zdrav način života, a da je na pravom putu pokazuje i njen impresivno mladolik izgled. Iako nije krila da je radila estetske korekcije, na njoj sve deluje prirodno, te je mnogim damama zvezda vodilja kada je nega u pitanju.

Nikada nije imala problema sa viškom kilogrmama, čak ni posle dva porođaja. Izvajani mišići i zategnuto telo, posebno kada se skine u bikini, oduzima dah ne samo muškarcima, već i pripadnicama nežnijeg pola.

Emina Jahović
foto: Printscreen Instagram / yaemina

Međutim, Emina je vrlo rigorozna prema sebi i trudi se da ne odstupa mnogo od svoje dnevne rutine koja doprinosi da izgleda bolje i od mnogo mlađih devojaka.

Odlazak u teretanu je za nju poseban vid terapije, gde se oslobodi negativne energije, a osećaj nakon vežbanja tvrdi da se ne može meriti ni sa jednim drugim.

Takođe, uz trikove koje obožava, njeno lica blista i nema nijednu nepravilnost. Kako je mnogo žena pita koja je tanja njenog fenomenalnog izgleda, vrlo detaljno je opisala svoju dvenvu rutinu od koje se trudi da ne odstupa:

Emina Jahović
foto: Printscreen Instagram / yaemina

Da zaista Eminini trikovi daju neverovatne rezultate možete videti i po njenim slikama na kojima blista, te mnogi kažu da za ovu vlasnicu nežnog glasa godine idu unazad:

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram / yaemina
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs