ZAŠTO DIJANA ĐOKOVIĆ NIKAD NE PRIČA O SVOJOJ SESTRI: Liče kao jaje jajetu, a udata je za VEOMA poznatog ČOVEKA

O porodici Đoković se skoro sve zna, ali je manje poznata činjenica da se o rodbinskim vezama strogo ćuti

Vip priča
10:06h Autor:
ZAŠTO DIJANA ĐOKOVIĆ NIKAD NE PRIČA O SVOJOJ SESTRI: Liče kao jaje jajetu, a udata je za VEOMA poznatog ČOVEKA
Foto: ATA Images

Dijana Đoković je uvek spremna da sa javnosti podeli neke veoma intimne delove svog života, kao to zašto i kako je priomenila veru.

Naime, ona je rođena u Vinkovcima od Zdenka i Elizabet Žagar, pošto su joj roditelji radili pri vojsci porodica se često selila.

Nakon što je Zdenko dobio posao u Prištini, porodica je trebalo da se preseli na Kosovo i Metohiju. Međutim, njegovoj supruzi i ćerkama se život tamo nije dopao, pa su četiri godine živeli u Nišu. Kada su se vratili u Beograd, Dijana je završila Osnovnu školu „Sedam sekretara SKOJ-a“. Bavila se sportom, plivala, igrala odbojku, a sa 11 godina je počela da skija.

Posle osnovne, završila je srednju hemijsku školu, a potom upisala Tehnološki fakultet. Ipak, shvatila je da to nije zanimanje za nju, pa je prešla na Fakultet za fizičku kulturu. Prekinula je školovanje nakon što je saznala da je u drugom stanju.

Srđan Đoković, Dijana Đoković
foto: Profimedia

Dijana ima mlađu sestru Sandru koja je udata za odbojkaškog trenera Zorana Terzića.

Dijana retko spominje sestru Sandru, ali o njihovoj bliskosti svedoči i to što se često mogu videti zajedno. Iako je Sandra nešto mlađa od sestre, fascinantno je koliko liče.

Zoran Terzić, Sandra Terzić
foto: ATA Images

O postojanju prećutnog dogovora da se u javnosti ne priča o familijarnim vezama može se naslutiti i iz Novakovog obraćanja Zoranu povodom dvadeset godina uspešne trenerske karijere.

Dijana Đoković
foto: ATA Images

‒ Dragi Zorane, čestitam ti na uspesima koji krase poslednje dve decenije tvog profesionalnog rada. Ti i ja imamo jedan privatan odnos za koji si me uslovio da ga ne spominjem. Zato ću ti se profesionalno obraćati i zahvaliti u ime svih sportista na inspiraciji koju nam daješ kroz svoj kvalitet u radu, požrtvovanost, posvećenost i veliku ljubav prema odbojci i sportu uopšte. Jedan si od najuspešnijih trenera u Srbiji i regionu u istoriji i zaslužuješ svaku pohvalu. Puno te volim i pozdravljam, tečo moj dragi.

(Stil/Biografija.org)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs